Originally Posted by
nostromo
sn Tarila,
tabii ki bu gelirinizle bağlantılı olduğu kadar, portfoyünüzde nasıl bir dağılım yapacağınızla da ilgili biraz. uzun bir aradan sonra mart 2018 sonu (temettü sonraki ilk gün) isyatla başladım. şimdilik portföyümde sadece isyat var. ama çeşitlendirmeyi düşünüyorum. isyat iskontolu işlem görüyor ve cazibesi de burada açıkcası. alımlarınızı hangi seviyeden yapdığınız, yapacağınız çok önemli. sadece temüttüler ile alım yapmak ilk aşamada kesinlikle yeterli olmaz düşüncesindeyim. mutlaka ekstra eklemeler yapılmalı ve sermaye arttırılmalı. ama lot sayısından çok zaman hedefim var. isyatın bu girişim için oldukca uygun olduğunu düşündüm. çünkü güvenilir ve şeffaf. en az 10 15 yıl dememin sebebi ancak bu zaman diliminden sonra temmettu gelirlerini kullanma lüksünü kendimizde görmeliyiz bağlamındadır. gerçek anlamda bir emeklilik fonu gibi. açıkcası ana sermayeye dokumayı da tasfiye olmadıkça düşünmüyorum. kaç yıl geçerse geçsin. ütopik bulanacaktır ama nefes aldığımız sürece yaşıyoruz değil mi?
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri