-

Originally Posted by
barış
Değerli dostlar;
Kamudan emekli devlet memuruyum. İş yat. temettüsünde vergilendirme tam mükellef yada dar mükellef e göre değişiyormu. Ben hangisi oluyurum,konuyu bilen maliye yada muhasebeci bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Saygılarımla...
Değişmiyor herkesin ki aynı
-
Teşekkürler Sayın BüyükPatron; Yani 2020 yi bilmiyorum ama 2019 daki değerlerle temettü sınırı 80.000 i aşarsa yarısı muaf kalanına vergi var doğrumudur ? saygılar..
-

Originally Posted by
barış
Teşekkürler Sayın BüyükPatron; Yani 2020 yi bilmiyorum ama 2019 daki değerlerle temettü sınırı 80.000 i aşarsa yarısı muaf kalanına vergi var doğrumudur ? saygılar..
2020 deki oran galiba mart nisan gibi belli oluyor. Ben dediğiniz gibi diye biliyorum fakat maliyeci değilim. %100 bilgi sahibi ortak varsa yanlışımızı lütfen düzeltsin
-
Bildiğim kadarıyla, her yıl vergiden muaf olan temettü miktarı açıklanıyor. Bir kişi birden çok hisseden temettü alabilir. Aldığı toplam temettü miktarı, açıklanan düzeyi geçerse vergiye tabii olabiliyor.
-
İş bankası, isfin, isgyo, isyat, ismen, sise. ve tskb için 2020 sona kadar 300m tl para ayırmış. Bu hisseleri yıl sonuna kadar borsadan toplayacak..
-
5.847,000 adet ve 1.71 maliyetle aranizdayim , insallah tesr bisey olmasa artik 2050 yilina kadar duracak
-

Originally Posted by
magnetic
İş bankası, isfin, isgyo, isyat, ismen, sise. ve tskb için 2020 sona kadar 300m tl para ayırmış. Bu hisseleri yıl sonuna kadar borsadan toplayacak..
kesin bilgimi ? kaynak ?
bu olursa ne olacak? hisse degeri artar mi yoksa yukselirmi ?
-

Originally Posted by
richardbozkurt
kesin bilgimi ? kaynak ?
bu olursa ne olacak? hisse degeri artar mi yoksa yukselirmi ?
Kesin bilgi haber diğer hisselerin tümüne gitmiş, bizimkine gelmemiş hayret..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri