-

Originally Posted by
Blue_night
1000 Lot Isyat hissesi olan 343,00₺ nakit temettü alacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Trade Shark
Herhangi ekstra bir soru sorulmadı. Coronavirüsle ilgili tüm genel kurullarda zaten kimse net birşey belirtemiyor.
2 yatırımcı vardı. Genelde çok kişi olmuyor.
Ayaküstü sohbette İş menkul yetkililerine sordum. İş bankasının devri ile ilgili haber fiyat akışında etkili dedi. Finans grubunda birleşme olur mu diye sorduğumda "Öyle bir durum olmaz" dendi.
Sayın Trade Genel kurula katıldınız herhalde tebrik ederim. İş Bankası’nın hisselerinin devri işyatı olumlu etkileyecek. Yazdıklarınızdan bunu anladım doğru mudur. Teşekkür ederim.
-

Originally Posted by
Blue_night
1000 Lot Isyat hissesi olan 343,00₺ nakit temettü alacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Temettüyü alabilmek için hisse en son ne zaman elimizde olmalı acaba?
-

Originally Posted by
Altıncı Hisse
Temettüyü alabilmek için hisse en son ne zaman elimizde olmalı acaba?
Cuma günü elinde olması yererli.
-

Originally Posted by
Aldo
Cuma günü elinde olması yererli.
Teşekkürler...
-
Merhaba bugün ortalama 2.89 dan hisseye giriş yaptım 1700 civarı lot var merak ettiğim konu bu cuma temettü alabilecek miyim? Ve temettü verildikten sonra hisse fiyatı verilen temettü oranında düşüyor sanırım doğrumu acaba
Teşekkürler
-
En gec yarın seans kapanışına kadar hisse alım yapabilenler Temettü alcak,Pazartesi temettü miktarı kadar düşük fiyattan acılış yapılacak.Temettüler 2 gün sonra yani carşamba hesaba gecer.(Aracı kuruma göre hesaba geçiş farklılık gösterebilir.)
-

Originally Posted by
Mevduatçı59
Merhaba bugün ortalama 2.89 dan hisseye giriş yaptım 1700 civarı lot var merak ettiğim konu bu cuma temettü alabilecek miyim? Ve temettü verildikten sonra hisse fiyatı verilen temettü oranında düşüyor sanırım doğrumu acaba
Teşekkürler
Temettü dağıtımından yararlanacaksınız. 1700x0,343₺ Cuma kapanış fiyatı üzerinden 0,343₺ düşüp pazartesi güncel rakamdan işlem görmeye başlayacak. Aldığınız nakit temettü ile ilave alım yaptığınızda lot miktarınız artacak.
Yazdıklarım kişisel düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri