Teknik bana hiçbir zaman kaybettirmedi. O yüzden korkmuyorum. Ve dengeye inanýyorum. Ayarsýz gidenler düzeltme için mutlaka geri gelir.![]()
Teknik bana hiçbir zaman kaybettirmedi. O yüzden korkmuyorum. Ve dengeye inanýyorum. Ayarsýz gidenler düzeltme için mutlaka geri gelir.![]()
Brentten vazgectim baska parite bakicam kendime. Hareketlerini bir tamamlasýnlar..
Hatta ben de memlekete kýsa bir tatile gideyim bu arada..
Sevgiler![]()
Çok güzel deðil miBir bahcem olsaydý kesinlikle rengarenk Leylak aðaçlarý dikerdim.
https://www.hizliresim.com/k2d3smd
Katýrtýrnaklarýný kýrlardan toplamayý seviyorum. Bahçemde olsaydý anlamý olmazdý pek![]()
Aslýnda çok trade yaptým ama buraya yazmamaya karar verdim artýk.
Son zamanlarda teknik çalýþtým deli gibi. Sn Kurt73 sistemimi mükemmele yakýn seviyeye getirdim diyebilirim. Aynen sizin gibi. Ýslemlerim Allaha þükürler olsun karla kapaniyor. Teknige uydugum surece. Yanliz oyle ki sýký takip gerektiriyor. Bu da hoþuma gidiyor aslýnda.
Þunu farkettim. Gerçekten kazanýlýyor. Aklý baþýnda islem yaparsan ve senin de aklýn baþýnda olursaYani duygusallýða yer yok asla. Ki kendimi duygusal trader olarak tanýmlamýþtým. Simdi aklý baþýnda trader yapicam
Btc zararýmý telafi edip kara da geçtim.. Baya bir hatta
Bakalým zaman neler yaþatacak..
Bu bir veda yazýsýdýr.. Forumdaki. Sessiz sedasýz iþlem yapmayý daha doðru buluyorum.
Sevgiler ve bol kazanclar herkese..![]()
bilmukabele...
16.07.2024 - 10.12.2024
Yer Ýmleri