Þimdiden iyi haftalar dilerim. Altýnda umarým kazanan tarafta olursunuz![]()
Þimdiden iyi haftalar dilerim. Altýnda umarým kazanan tarafta olursunuz![]()
Takildigim FX forumlarýnda MB baþkaný olayý konuþuluyor anlamadým gittiSanýrsýn viop forumu.
Yanlýz bu gece o forumlarda bir hatun farkettim. Ayný benim hedefleri vermiþ ve ilginçtir FxPro kullanýyor. Cidden þaþýrdým.
Doðru diyorsunuz... Her þeyi bilip bilmeden eleþtirenlere normalde uyuz olurum. Ve þimdi aynýsýný ben yaptým.
Ama o patent almayan bilim adamý...hayran olmamak elde deðil!
Altýnda tamamen tahmin ürünü olan haftalýk hedefimi paylaþýcam. Resimde daire ile iþaretlenmiþ bölge iki trendline ýn kesiþim noktasý ve mýknatýs vazifesi göreceðini düþünüyorum. Yani 10 Mayýs haftasý (+/- 1 Hafta) gibi fiyatýn 1861 'e ulaþacaðýný tahmin ediyorum. Kesinlikle bu yönde iþlem açmicam elbette.
Saygýlar - bol kazançlar
![]()
Grafik harika![]()
Benim 1830 ile uyumlu. Yeni bir dip gelirse yatýrýmlýk pozisyon açmak lazým. Ya da spottan gram altýn almalý. Bir haberle bir iki günde bile gelebilir o fiyata.
Gbpsud toplamaya basladim. Ama aklimda su soru var.
Eurusd 1.16 ya kadar dusus bekliyorum. Bu dususe gbpusd eslik ederse 1.3750 altina gelir mi fiyat? O yuzden bu topladiklarimi 1.3890 dan verip asagidan tekrar alisa gecicem![]()
Bence gbpusd cikisi eurusd 1.16 gordukten sonra basliyacakO zamana kadar cok yüklenmek istemiyorum. Topladiklarimi kar gorunce elden cikarticam. Ne zaman ki eurusd de 1.16 goruldu o zaman tutucam gbpusd 1.41 e kadar.
Yer Ýmleri