Bu haberle altýný 2000 e bile götürürler bence.
Eurusd lerimi haydi haydi kapatýrým. Tabi saðlýk daha önemli..
Bu haberle altýný 2000 e bile götürürler bence.
Eurusd lerimi haydi haydi kapatýrým. Tabi saðlýk daha önemli..
Long her türlü kazandýrýyor ya.. Hep long kollamak lazým. Þimdi brenti bekliyorum 65 lere düþsün alýcam..
Brent longlamak için 71-72 arasý sinyal bekleyeceðim.
Dünyadaki tedarik zinciri problemi ile enerji fiyatlarý zýplamasý arbitrajýný yakalamalýyýz.
1MW enerji üretmek için 350 dolarlýk doðalgaz gerekiyor ama 97 dolarlýk petrol yetiyor.
Petrolde benim gözümle gördüðüm 160 dolar seviyeleri çok çabuk aþýlabilir.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
BTC kar-al emrim 56408e yazýlý
Reverse emirlerim 56400den 55900a kadar dizili.
Ýki kere covid geçirdim. Birincisi "vaka yok" denilen 2010 Ocak ayýnda, babamýn taziyesinde binlerce kiþi geidiðinde "Eðer covid varsa Türkiyede, kesin kaptým" dediðim taziyenin son 3üncü günü akþamý. Fransadan gelen abim 40 derece ateþle yataða serildi. Ben 2 gece 39 derece ateþle kesik öksürükle bitirdim. 3üncü gün sabahý kalktým evime döndüm.
2nci sefer Özbekistanda Delta varyantý sol kürek kemiði altýnda sýrtýma býçak gibi saplandý. 3 gece ateþ, sol akciðere hava girmiyor, sönmüþ gibiydi. Parasetamol ile uyudum. 4üncü sabah kalktým bir þey yok.
35 yýldýr sigara içiyorum bir paket.
Çocuklarýn annesi çift Biontech aþýlý. Akrabalarýndan çok gitti yaþlý genç virüsten. Okullar açýlmadan tatile gittiler Çýralýya. Hoop dönüþte kýzda ateþ, Anne ateþlendi, oðlan en ateþli geçirdi. Test pozitif. 4üncü gün hepsi normale döndü. 2 hafta karantina.
Güney Afrikalý doktor, Omicron vakalarýnýn semptomlarýnýn hafif geçirildiðini söylemiþ.
Diyeceðim, Cuma günü piyasalarý saran virüs ateþi çabuk sönebilir.
Son düzenleme : fuzzy_logic; 28-11-2021 saat: 15:08.
Gecenin üçünde kalktým.
BTC kontratlarýn yarýsýný 58bin üstünden verdim.
Brente 72,93e alýþ yazdým. Yattým uyudum.
Altýn ne güzel þaþýrmýþ gibi yapýyor deðil mi?
FED baþkaný Powell'ýn kongre konuþmasýný bekliyor.
Grafiði takip ederken Powell konuþmasýný dinleyin göz ucuyla...
Altýn-Powell ters korelasyonu ile bizim dolar-Tayyip korelasyonu gibi ayný...
Yer Ýmleri