Son düzenleme : selym; 10-04-2021 saat: 21:39.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Ya bu cok etkileyici![]()
Bambaþka duygular hissettim þimdi de.
Tesekkur ederim paylaþým için.
Dow weekend 33760. Cok ilginç.
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
Trend yönü hakkýnda da bilgi veren Bollinger bantlarýnýn kesiþmesi, mevcut trende aksi yönde düzeltme hareketi oluþacaðýnýn sinyalidir. Fakat fiyat dalgalanmalarý bollinger bantlarýnýn arasýnda kaldýðýnda, piyasanýn önüne dair kesin bir þey söylemek söz konusu deðildir. Bollinger bantlarýnýn, daralmasý duraðan bir piyasa olduðuna iþaret ederken, bantlarýn kesiþmesi ise, piyasada bir düzeltme hareketinin olacaðýna dair erken sinyaldir. Orta Bollinger çizgisi düþüþ hareketlerinde trend direnç çizgisi, yükselme eðiliminde ise trend destek çizgisi olarak takip edilebilir. Bollinger bantlarý ile iþlem kararý, fiyat yalnýzca alt veya üst bandý kýrdýðýnda alýnýr. Fiyat dalgalanmalarý bantlar arasýnda kaldýðý sürece piyasanýn yönüyle ilgili kesin sinyal belirlenemez.
Oylesine bakiyordum ve bu yazidan cok manyak bir kesif yaptim bugun.
Gecmise donuk grafikleri taradim. Ozellikle altinda. O kadar saglam giris cikis noktalari vermis ki. Inanamadim.
Artik toplama usulu yapmicam. Direk isleme girip cikicam.
Bir an ilham geldi yeminle.
Vay be![]()
Dun biraz ozguvenimi kaybettim acikcasi. Sonra dusundum. Grafige bakip okuma yapmaya calisiyorum. Bu da bir yöntemdir.
Kendini kucumsemeyeceksin hicbir zaman.
Herkesin bir tarzi var. Ve benim de
Tarzimi seviyorum.
Yarin benimnicin onemli bir gun. Yarindan sonra insallah hersey cok guzel olacak. Ozellille fx de.
Iyi haftalar. Bol kazanclar herkese![]()
üç bolinger olsa;
biri herkesin kullandýðý deðerle olsa,
biri hýzlandýrýlmýþ olsa,
biri yavaþlatýlmýþ olsa,
belirleyeceðiniz periyot için, üç bolingerin yalnýzca orta çizgisi olsa,
birbirlerini kesme ile sinyal verildiði kabul edilse,
ortaya ilginç bir þey çýkabilir...
bazen farklý indikatörler ile teyid yerine, ayný indikatörün farklý deðerleri ile çalýþmak
ilginç sonuçlar getirebilir... denemekten zarar gelmez...
selamlar...
16.07.2024 - 10.12.2024
Sn Yörük iki bolinger kullanýyordum üçe çýkardým.
Þimdiye kadar audnzd dýþýnda hiçbir enstrumanda kaybetmedim. 3 bolinger +fibonacci ile.
Bu aksam öyle birsey buldum ki. Cok yüklü pozisyona girimedikce kaybedeceðimi düþünmüyorum artik.
Taþlar yerine oturuyor. Tamamlanýyor sistemimdeki eksikler.
Kullandigim periyotlar asal sayýlardan olusmakta. Cok ugraslar sonucu buldum ise yarayani.
Cok mutluyum![]()
Yer Ýmleri