Selim bey merhaba
Bakin ne dusundum.
Altinda atraksiyonun olmadigi saatler sadece sabahlarý. Fiyat surekli belli bir aralýkta gidip geliyor ki dun ben o aralýkta +6000 tl kar yaptim.
Farkettim ki bolinger bant ve fibo kullanarak sadece 1-2 usd lik bir alan yakaladýðýmýzda ve ortalama yapýlarak girdiðimizde günlük en az +500 tl gibi bir kar yakalamak mümkün ki sabah bu iþlemi yaptým. (1-2 usd lik alanda)
+420 tl ile çýktým az önce iþlemden.
Bu sadece sabah saatlerine ozgu bir hareket. Ve fibo kullanýlarak yapýlmalý. Muhakkak.
Siz trend takipçisiniz.
Ben kar alýp çýkan biriyim.
Altinda fiyat dolanýp duruyor esas harekete kadar. Bunu mutlaka deðerlendirmek lazým.
Ve gun size kalýyor.
Dow da kademeli satislarim duruyor. Cok akli basinda islemler
Altinda fibonacci kullanarak sabah saatlerinde islem yapicam sadece. Prensibim bu.
Sizin yüzünüzden altinda uzmanlasicam
Sevdim ya. Cidden sevdim altini. Nickimde Dore zaten. Cekti sanirim
Hoscakalin![]()
Birde bugun 1736 bekliyorum altinda.
Günaydýn,
Dore ne demek ki? Dur sözlükten bakacaðým.... Altýn rengi demekmiþ hakikaten.
Ne zamandýr Müge Anlý izlemiyorum, erkenden uyanýp izlemek istedim. Hemen genç evli bir adamýn ölüm haberine denk geldim. Kötü oldu...
Sn Dore, sizin bahsettiðiniz tam olarak Scalp deðil mi? Yani iþin içine FIBO ve "iþlem yapýlmasý gereken saatler" diye detaylar eklemiþsiniz. Yanlýþ mý anlamýþým? Scalp iþlem yapýp onu (neden olduðu stres açýsýndan) yönetebilmek herkesin harcý deðil. Siz basit gibi anlatýyorsunuz ama, öyle deðil
XAUUSD sevmeye gelince, sevilmeyecek gibi deðil ki. Hýrçýn bir at gibiDizginlemesi zor, her an çifte yiyecekmiþ gibi hazýr olmak gerekiyor. Ama huyuna gidince çýkýp dýþarý dört nala koþasý geliyor insanýn. Ben yýllarca altýndan korktum bu kontrol edilemezliði yüzünden, uzak durdum. Sonra her þeyi silip sadece altýna yöneldim. Nefretle baþlayan yolculuðumuz böyle sonlandý
Gelelim bugüne - ben þu an ALIM tarafýndayým, eðer terste olsaydým sabaha kadar roketler giderdi. Böyle beklediðine göre terste deðilim. Bugünün hedefi üstte 1760. Genelde sert hareketler olduðunda, hemen arkasýndan (küçük bir konsolidasyon sonrasý) ayný uzunlukta bir diðer mum daha geliyor. Bununla ilgili bulursam 1-2 tane resim koyacaðým (Aþaðýdaki resimde gösterik - 1764 Hedefli). Kýsacasý bugün için 1755-1760 arasý olacak gibi:
![]()
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Avatarýnýz çok þeker. Biz tüm seriyi bitirdik. Þu an exxen de sanýrým yeni bölümleri ama kesmiyor artýk.
Yeðenimin mizah anlayýþýný çok geliþtirdi bu dizi.
En sevdiðim karakter tabi ki Fil Necati![]()
Yer Ýmleri