YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR! Anlaþtýkmý ?? Zaten borsadan hiç anlamýyorum zarar edebilirsiniz.
bir halt olacaðý yok.
Baþkaným hatýrlatman için teþekkürler.
Baþlýðý tek tek okudum muhtemelen taziye mesajý yazýp üstünde çok durmamýþým. Ancak baþlýk geneline bakýldýðýnda sanki bir sýr perdesi var veya ne bileyim birþeyler eksi/kopuk. Sn.Casauboun'da yazdýðý gibi belki sanal bir ölümde gerçekleþmiþ olabilir.
Son sözü Sn.Red Kit söylemiþ zaten. Ona itibar etmek durumundayýz çünkü kendisi o dönem yönetimdeydi. Onun tespitleri forumum o dönemki tespitleridir diye düþünüYORUM.
Eðer gerçekten ölmüþ ise Allah rahmet eylesin. Yok eðer sanal olarak kendini öldürdü ise bunuda Allah'a havale ederiz. Sonuçta Sn.ÖZDOÐAN77''ýn tabiriyle saf,temiz,iyiniyetli ve vefakar Hissenet okurlarýnýn duygularýyla oynanmýþ ayýp edilmþtir.
Artýk bu konuda yazmak istemiyorum çokta üzerinde durmamak lazým.
Bu vesileylede bu satýrlarý yazarken aklýma gelen ve GEDZA baþýðýnda tanýþýp birkaç kez yazýþtýðýmýz, senin açmýþ olduðun yarýþma baþlýðýnda yarýþtýðýmýz Sevgili dost FÖTÜRÞAPKALI'yý da rahmetle anýyorum. Mekaný Cennet olsun. Dua ile...
YASAL UYARI: Burada yazdýðým bilgi, haber ve yorum TAVSÝYE niteliðinde olmayýp, YATIRIM DANIÞMANLIÐI kapsamýnda DEÐÝLDÝR! Anlaþtýkmý ?? Zaten borsadan hiç anlamýyorum zarar edebilirsiniz.
Eski forumu karýþtiracaðým yazýlar duruyor
bir halt olacaðý yok.
Maçta devre arasý.
Dur bi Ercan'ý arayayým devre arasýnda. Yayladadýr kesin, çekerse telefonu bi hal hatýr edeyim bu vesileyle.
Delikan, sunþayn'in sen olduðuna dair bir hisse kapýldým..
Garip..
Yer Ýmleri