redkit i hatýrlýyorum eskilerden, sucum yokken sýrf bikac yandaþ üyesinin lafýyla süresiz yasaklamýþtý beni. kulaklarý çýnlasýn biraz.![]()
redkit i hatýrlýyorum eskilerden, sucum yokken sýrf bikac yandaþ üyesinin lafýyla süresiz yasaklamýþtý beni. kulaklarý çýnlasýn biraz.![]()
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yapma baþgan..
Bu forumda, SunShine ölüp de dirildiydi diyen Red Kit deðildi.. Sendin.. Kapat konuyu dedim.. Taa, Cafe'ye, Dolar topiðine kadar uzattýn..
Hiç düþünmedin mi.. Belki de Red Kit Ercan'ýn ýsrarlarý üzerine ( ya da Ercan'ýn tavsiyesiyle) konuyu kapatmak için kendince böyle bir çözüm üretmiþ olamaz mý..
Hani nerede Red Kit'in açýklamasý.. Açýklasa ne açýklayabilirdi ki.. En fazla ayný IP ile giriþ yapýlmýþ derdi..
Bilen bilir, o yýllarda statik IP sahibi olmak kolay deðildi.. O gün inanýlabilirdi buna ama bu gün (o günün teknolojisini bilen) kimse küt diye inanmaz buna.. Þüphe duyar..
Ben buradayým ay sonuna kadar. Red Kit'te buardaysa, buyursun, konuþalým.
Adý Mustafa olan arkadaþýmýz da her kim ise, buyursun, hatýrladýklarýný yazsýn.. Kiminle konuþtu, ne konuþtu, ne konuþtu açýklasýn..
Not: Þahsen tanýyýp, karakterine hayran olup, saygý duyduðum, kardeþleriyle de hala görüþtüðüm bir kiþinin hatýralarýný savunmak, ona saygýsýzlýk edilmesine engel olmak,benim için iyi bir arkadaþ olmanýn gereðidir.
Mustafa serenlerdir.
bir halt olacaðý yok.
Hah aþaðýda mýhnana var hatýrlýyorsa o yazýþmalRda oda vardý
bir halt olacaðý yok.
Eski forumu karýþtiracaðým yazýlar duruyor
bir halt olacaðý yok.
Maçta devre arasý.
Dur bi Ercan'ý arayayým devre arasýnda. Yayladadýr kesin, çekerse telefonu bi hal hatýr edeyim bu vesileyle.
Delikan, sunþayn'in sen olduðuna dair bir hisse kapýldým..
Garip..
Yer Ýmleri