bu arada.. dýþ basýný takip ediyorum.. canýmý sýkan konulardan birisi de yanlý yayýnlarýn gözümüze sokulurcasýna yapýlmaya devam edilmesi.. ben olsam tüm medyayý (nytimes, cnn, bbc vb ) sýnýrdýþý ederdim.. adam Turkiye nin saðladýðý konforla yayýn yapýyor Turk topraklarýndan.. ama durmadan yalan ve duygu sömürüsü yapýyorlar.. ana mesajlar:
* kürtler müttefikimiz.. arkadan býçakladýk onlarý
* Türkler iþgal ettiler..
* kürtleri topraklarýndan ediyorlar
* iþid le mücadele sekteye uðruyor.. Turkiye sorumlu..
bu ve benzeri yalanlar.. mesela avrupa nýn sorumlululuðu iþid li teröristleri neden geri almadýklarýný, TR de bulunan ve sýðýnan kürtleri, milyonlarca diðer sýðýnmacýyý, ve bu iþten en çok zarar gören ülkenin TR olduðu.. bu gibi bir sürü nokta deðinilmiyor bile.
o nedenle.. siyasal islamcýlarýn politikalarý baþtan beri yanlýþ.. o konuda yýllardýr burada yazýyoruz.. ama artýk "endgame" safhasýndayýz.. oyunun son perdesi.. ve tüm ihale Turkiye ye yýkýlmak üzere.. bence hepsine "f..k off" demenin zamanýdýr.. bunlara þefkatli/empati yaparak davranýrsan sonuç alamazsýn.. a.k.p. partisi mütekabiliyet kapsamýnda karþýlýk verilecek diyor.. mütekabiliyetten daha fazlasý olmalý.. adam bir tane yaptýrým uyguluyorsa sen 2 tane ve hatta alakasýz alanlarda bile yaptýrým karþýlýðý uygulaman gerekir..bu kadar yýllardýr dunya beþten büyüktür dedikten sonra pýsýp kalýrlarsa rezil oluruz dünyaya.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri