Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
200 EMA 5,61 lere gelmiþ nerdeyse![]()
..
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Dün 50 tane yazým silindi þiakeyciyim hakim bey
Bak geldi selim...
Tipik bir býktýrýcý.
Küfrediyorsun ana avrat bu yaþta...Utanç verici bir suruma düþüyorsun..Ama o dert etmiyor...
Sataþýp duruyor..
Açtýðýmýz baþlýklarla dalgasýný geçiyor.
Küfür etmediði için bunca þikayetime karþýn modlar yöneticilerden yazý yazýn uyarýn bana sataþmasýn dediðim halde dilediðini yapýyor.
Selim...Sevgili kardeþim.
Seni epeydir tanýrým.
Bu adam silüetindeki tipi yenilerde tanýdým.
Bunlar toplumda bir boka yaramayan dalgacý tiplerdir.
Küfrediyorsun en ufak arlanmýyor.
Ve þunu söyleyeyim : Kötü daima iyiyi kovar bu tip forumlarda.
Bunu önleyecek olacak sizlersiniz...
Ama pek de umurunuzda deðil.
Medwigten ricam olmuþtu.
Bak gene olmuyor.
Cezayý gene ben alacaðým.
Adam sürekli beni takip edip güzel güzel laflar söylüyor.
Küfretmiyor ki ceza alsýn deðil mi?
Bu iþte bir yanlýþlýk olmalý.
Ben küfretmeyeceðim artýk.
Gideceðim. Býrakacaðým hisseneti.
Bu adamýn zaten amacý da bu idi...
O kazandý...
Allahaýsmarladýk.
Ben cefaks gibi dönmeyeceðim...
Her þey için teþekkürler.
Yer Ýmleri