dengesiz dolar kuru insanlarý da çýldýrttý.
herkes pozisyonuna göre yorum yapýyor.
sakin olun...
su akar dolar yolunu bulur.
dengesiz dolar kuru insanlarý da çýldýrttý.
herkes pozisyonuna göre yorum yapýyor.
sakin olun...
su akar dolar yolunu bulur.
Sayýn yöneticiler size iþ olacak ama bu gecelik fazla mesai yapýp þu baþlýðý bir temizleseniz, mapusu doldursanýz.
Boku çýkmýþ baþlýðýn dolar dýþýnda herþey var.
Bilenlere ciddi bir soru anlaþma derinlik 32 km geniþlik 120 km bir güvenli bölgeden bahsediyor sanýrým. Ama baþta bu bölge 30*360 km deðil miydi? Kalan 240 km sýnýr bölgesi ne olacak?
Artýk bu anlaþma ve gazla dolardan cacýk olmaz uzun bi süre...Zaten de olmuyordu...Daha çok taþýttýrýr...
Harekat Kürtlere deðil teröre karþý yapýldýðý halde harekata nasýl baktýðýný ve karþý olduðunu bizzat itiraf etmiþsin ekfuture...
Arkadaþlarýn bu güzel tespitlerine anarþist* bir saldýrý beni hiç þaþýrtmaz...
*ANARÞÝZM:
Devletsiz toplumu savunan politik felsefedir. Genellikle "devlet ve benzeri güçler" yerine özerk ve gönüllülük esasýna dayalý kurumlar tasarlar. Toplum "hiyerarþik olmayan kurumlar" ile yaþamalýdýr. Anarþizm devleti gereksiz, sevimsiz ve zararlý bulur. Devlete, ve benzer tüm "otoriter" ve "hiyerarþik yapýlanmaya" karþýdýr. Þüphecilik ve deðiþim en büyük özellikleridir. Dogmatik düþüncelerin tümüne karþý çýkar.
Dogmatik bir inanç deðildir. Kendini sorgulayan bir dünya görüþüdür. Kendi içinde dahi tam aksi düþünceler barýndýrýr. Hiçbir anarþi düþüncesi geçerli veya ideal deðildir. Bakýþ açýsýnda göre farklý anarþi görüþleri vardýr. Genellikle "radikal sol" bir eðilim olduðu söylenir. Sosyal ve bireyci anarþizm olarak iki zýt kutba ayrýlýr. Komünizm, Kollektivizm, sendikacýlýk, ortakçýlýk(mutualism) fikirlerinin "otorite" içermeyen bir benzeridir. Anarþistler þiddet ve kargaþa için savaþan kiþiler olarak görülse de birçok anarþist "tüm þiddet biçimlerine" karþý çýkar. Bazen yalnýzca kendini savunmayý haklý görürken, bazen de tam bir pasifizm(barýþseverlik) vardýr. Tüm þiddeti reddedenler olduðu kadar þiddeti tek yol olarak görenler de mevcuttur.
ya bu mka55 sabah ben kimseye etiket takmadým sadece cevap veriyorum vs deyip sonra iki aktrol aracýlýðýyla ayný etiketlemeye devam ediyor. bari inkar etme be adam biraz olsun düzgün bir duruþun olsun. Kendi düþüncen varsa anlat yoksa bana görede siz fetöcüsnüz al salladým gitti var mý engel.Þimdi ne etiketi diyecektir adama fetöcü anarþist vs etiketi taktýðýndan bahsediyorum. Bu da sence fikir açýklamasý mý oluyor?
Yer Ýmleri