*erdoðan: (13 kasým abd ziyareti) harekatta gelinen noktayý yüz yüze deðerlendireceðiz-apara
*erdoðan: Trump ile tabii ki suriye’de güvenli bölge ve mültecilerin kendi topraklarýna geri dönüþü konularýný masaya yatýracaðýz
*erdoðan: Pence’in pompeo ile geliþinde 120 saat içerisinde teröristlerin bölgeyi terk etmesi konusunda mutabýk kalmýþtýk
*erdoðan: þu ana kadar bunlar bölgeyi terk etmiþ deðiller, ayný þekilde rusya ile yaptýðýmýz soçi mutabakatýnda da 150 saat içinde teröristlerin bölgeyi terk etme sözü vardý, onlar da bunu yerine getirmediler
*erdoðan: Abd ile stratejik ortaklýðýmýza sýðmayacak bazý geliþmeler bizi ciddi manada rahatsýz etmektedir. Bunu aþabilmek için de bu ziyaretin çok önemli olduðunu düþünüyoruz
*erdoðan: Burada son terörist bölgeyi terk etmedikten sonra biz bu iþi býrakmayýz, bu iþin bir boyutu, ikinci olarak, diðer ülkeler buradan çýkmadýktan sonra biz buradan çýkmayýz
*erdoðan: Iddialý bir þekilde söylüyorum, dünyada türkiye gibi deaþ’la mücadele veren ikinci bir ülke yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ankara da durum farkli deðil haziranýn baþý gibi hava var
bir halt olacaðý yok.
Antalya da bugun 27 derece.Tayland ve Malezya gibi Ekvator cizgisine yakin surekli 30 -32 derece bandindaki ulkelere dondu Antalya.Artik 10 ay sicak olup iki ay serin geciyor.Bu degisiklik hayra alamet degil.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Serin isteyen KARADENÝZ e gitsin...Yada Erzuruma Karsa...
hava çok güzel keþke yazlýktan inmeseydim dedim þimdi .
haftasonu denize girelim bari havanýn tadýný çýkartalým
Yer Ýmleri