-

Originally Posted by
ekfuture
Öneriniz sağlıklı yaşam için de önemli. Nasıl olsa parasını verdim diye gereksiz tıkanma yoluna gidilip kilolara ekleme de yapılmaz. Kahvaltı hariç dışarıda yenip içilirse hanımların da bir şikayeti olmaz.
Aynen içine işenmiş sümkürülmüş pislik dolu havuzlarda yüzmektense...Ve de vıcık vıcık insanlarla birlikte tatil yapmaktansa...Bir de çok kötü sıradan yemekleri sıraya girip yemektense...1 hafta boyunca hep aynı yerde tıkışıp kalmaktansa...
-

Originally Posted by
ekfuture
Öneriniz sağlıklı yaşam için de önemli. Nasıl olsa parasını verdim diye gereksiz tıkanma yoluna gidilip kilolara ekleme de yapılmaz. Kahvaltı hariç dışarıda yenip içilirse hanımların da bir şikayeti olmaz.
Bu sene çıralıdaydım 5 gün. Hayatımda hiçbir denizde aralıksız 3-4 saat durduğumu hayırlamıyorum. Herşey dahil bi otel olmadığından şiş karınla hantallaşmak yerine gayet enerjik geçmişti tatilimin o kısmı.. bu sene başka bi butik otel buldum aynı bölgede ve orayı tutacağım.
-
İstinaf Mahkemesi Man Adası Davasında Yerel Mahkemenin Deliller Hukuk Dışı Elde Edilmiştir Kararını Bozdu Ve Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ödemesi Gereken 142 Bin Tl Tazminatı İptal Etti.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Yumoş hadi oğlum bas aşağıya sana açtım kollarımı bekliyorum seni
Yumoş usul usul geliyor gibi dönüş ibaresi alırsak ekleriz
-
2020 temmuzda belek gloria verde standart oda 3 kısı 6 gece 22,171 TL yuh diyorum, erken rezervasyon buysa...
-
Rixos göçek e baksanıza
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Dediğim gibi 2.5 milyar dolar borçlanmayı başarı diye buraya yapıştıran kitapaız hesap kitapta bilmiyor
*hazine: Iç borçlanmanın ortalama vadesi ekim'de 17,0 ay (önceki 26,1 ay)
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Ahmetg
aynen yada yurtdisina tatile gitti orada ev aldi falan kim nereden bilecek?
daha ne uckaat ve dalavereler var yazsam inanamazsiniz. Yurtdisina para cikarmanin yollari var getirmenin yollari var. Sistem coktan oturmus
Yönetim ne yaptınız bu adama çabuk cevap verin. Nerede reha gayanın adamı
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri