-
Քրիստոս թօղոիթիւն շնօրէծ սէծ
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Arzular şelale BİST’e olacak sanırım [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Banada halkb aselan icin kötü oldu. Halkb hic konusulmamış gibi
Son düzenleme : ayhan53; 14-11-2019 saat: 06:27.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
guneysu
şortu bastım, tutmazsa halin harap olarak nick vereceğim sana
Bekliyoruz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
reha kaya
Kızılderililere çiçek hastalığı bulastirilmis battaniye vermek, Japonları esir kampına tıkmak, Kore, Vietnam say say bitmez...
Hollanda Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-16 uçaklarının, 2015 yılında Irak'ın Kerkük kentinin batısındaki Hawija kasabasına düzenlediği hava saldırısında en az 70 sivilin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Hollanda Televizyonu ile NRC gazetesi, yerel kaynaklara göre 23'ü çocuk olan çok sayıda sivilin Hollanda F-16'ları tarafından gerçekleştirilen bombardıman sonucu öldürüldüğünü doğruladı.
IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyonun gerçekleştirdiği en kanlı hava saldırılarından bir olan olayda, cihatçı grupların denetimindeki bölgede bulunan, bomba ve mühimmat dolu bir depo hedef alınmıştı.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50103189
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Webster
Vay anam vay
Msci bir yandan ons bir yandan
Dolari dovmek icin isiniyorlar...

Originally Posted by
Webster
Iyi izleyin
1 saat sonra dolar 5.63
Sonra niye ceza verdin diyorlar ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Egeli
Hollanda Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-16 uçaklarının, 2015 yılında Irak'ın Kerkük kentinin batısındaki Hawija kasabasına düzenlediği hava saldırısında en az 70 sivilin hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Hollanda Televizyonu ile NRC gazetesi, yerel kaynaklara göre 23'ü çocuk olan çok sayıda sivilin Hollanda F-16'ları tarafından gerçekleştirilen bombardıman sonucu öldürüldüğünü doğruladı.
IŞİD'e karşı oluşturulan uluslararası koalisyonun gerçekleştirdiği en kanlı hava saldırılarından bir olan olayda, cihatçı grupların denetimindeki bölgede bulunan, bomba ve mühimmat dolu bir depo hedef alınmıştı.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-50103189
Nato kuvvetleri içinde en junub gezen bunlar mi
Nerde bi sıkandal orda bunnar
Yugo savaşındada hep en güçlü soykırımlar bunnarın asayişi sağladığı bölgelerde olduydu 92-95 arası
İnanmıyan baksın net e
-

Originally Posted by
Webster
Bakin ustadim
Ben ekonimi konusunda uzmanim
Beni taniyanda bilir
Msci diyorum ons diyorum acin bakin
Bunlar sebepsiz fiseklemez
Uzmanlarin esine dostuna kulis haberleri sizdi...
Sevsinler senin uzmanlığını
bir halt olacağı yok.
-
Webster fon konusunda ustaddir.

Originally Posted by
ayhan53
Sevsinler senin uzmanlığını
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri