Ahaha ne oldu -18 olmuþ. Vah vah üzüldüm þimdi. Gaza gelme mal kaptýrma..
Ahaha ne oldu -18 olmuþ. Vah vah üzüldüm þimdi. Gaza gelme mal kaptýrma..
merak etme..2.60-2.70 arasý verdiklerimi yerine koyuyoruz....
çakallar...yine kredi taksitleri gelmiþþþþ....
***RODRG*** RODRÝGO TEKSTÝL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***RODRG*** RODRÝGO TEKSTÝL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yýlý olaðan genel kurulu hk
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 28.03.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 14:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe GÜNGÖREN
Adres Mehmet Nesih Özmen Mah.Fatih Cad.Kasým Sok.No:35/A-5 Merter
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý,
2 - 2018 yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve görüþülmesi,
3 - Baðýmsýz denetim kuruluþu tarafýndan hazýrlanan 2018 yýlýna iliþkin baðýmsýz denetim raporunun okunmasý ve görüþülmesi,
4 - 2018 yýlý finansal tablolarýnýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý konusunda karar verilmesi,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyetleri nedeniyle ibra edilmeleri konusunun görüþülerek karara baðlanmasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi
7 - 2018 yýlý kârýyla ilgili karar alýnmasý
8 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücret ve huzur haklarýyla ilgili karar alýnmasý,
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu uyarýnca 2019 yýlý Baðýmsýz Denetim Þirketinin seçimi
10 - Sermaye Piyasasý mevzuatý uyarýnca Þirketin iliþkili taraflarla yapýlan iþlemleri hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi hususunun görüþülmesi ve bu iþlemlerin onaylanmasý,
11 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn yönetim kontrolünü elinde bulundurun pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri hýsýmlarýnýn, ortaklýk veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek önemli bir iþlem yapmasý ve/veya ortaklýðýn veya baðlý ortaklýklarýnýn iþletme konusuna giren ticari iþ türünden bir iþlemi kendi veya baþkasý hesabýna yapmasý ya da ayný tür ticari iþlerle uðraþan bir baþka ortaklýða sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla girmesi kapsamýnda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
12 - Þirket Esas Sözleþmesi çerçevesinde, 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarýnýn görüþüleceði olaðan genel kurul toplantýsýna kadar yardým ve baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi ve Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüþülmesi ve onaya sunulmasý
13 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve ilgili düzenlemeler kapsamýnda Þirket'in 2018 hesap döneminde sosyal yardým amacýyla vakýf, dernek, kamu kurum ve kuruluþlarýna yapýlan baðýþlar hakkýnda bilgi verilmesi.
14 - Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K.'nun 395. ve 396. Maddeleri gereðince gerekli iznin verilmesi konusunun görüþülerek karara baðlanmasý,
15 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat saðlanmadýðý hususlarýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý RODRÝGO TEKSTÝL SANAYÝ VE TÝCARET ANONÝM ÞÝRKETÝ'nin 2018 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul toplantýsý 26.04.2019 tarihinde saat 14:30'de þirket merkezi olan M. Nesih Özmen Mah. Fatih Cad. Kasým Sok No:35/A-5 Merter-Güngören/Ýstanbul adresinde Ýstanbul Ýl Ticaret Müdürlüðü'nün 25/04/2019 tarih ve 43833757 sayýlý yazýlarýyla görevlendirilen Bakanlýk Temsilcisi Sayýn AZER ALAGÖZ ‘ün gözetiminde yapýlmýþtýr.
Görüþülen 15 adet Gündem maddeleri ile ilgili Tutanak ektedir.
Saygýlarýmýzla
Yönetim kurulu Baþkaný
Bekir Küçükdoðan
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 hazirun 2018.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
EK: 2 tutanak 2018.pdf - Tutanak
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758326
BIST
(26/04/2019 - 16:37:23)
Kasma..
Gel 1.90 ile 2.00 lere alalým biraz daha...
Bilnçoyu bekliyoruz galiba..kasma ondan...
ayýptýr....
nesini beðenmediniz de yazýyý kaldýrýyorsunuz...
milleti gerizekalý yerine koyan onlar...burada yazýyoruz diye mi...
adamlar tahtada geleni gideni öpüyor...biz burada belirtince mi sorun oluyor...
tebrikler...
Ýng bakalým kaça kadar vereceksin...
Ýki günde 85.000 lot verdin..bakmýþsýn
1.60 - 1.70 atalýðýna kadar getirirsin..ilk destek 1.70 - 1.72 oralarda kýrýlýrsa 1.61-1.64 arasý..yok durmam derse 1.2-1.25 arasý ana desteði yani em dibi...
Bakalým göreceðiz
Ne zaman bitirecel ing satýþlarýný...eðer takastaki 325.000 lotun satmaya kalkarsa.sen gör ozaman gümbürtüyü...
Birde kafaya takýlan...ortada fol yok yumurta yok ing birden niye yatýþa geçti.
Grupta anlaþmazlýk mý çýktý yada diðer kaðýtlarýna paramý yetiþtiriyorlar bunlar...
S2n gel þu 1.60 larada alalým ve yatalým 3 ay...ha gayret...
Sizi gidi çakallar sizi.
Tombraksýn Bi ton laciverti..
Teksasýn Hay bin kunduzu..
Zagorun Hayyykkkýý...
Tarkanýn atýl kurdu...
Birde benim sevdiðim bir söz..bize has...
O KADAR ÝYÝ ADAMDIKÝ..
ASTILARDA ÖLMEDÝ...
Yer Ýmleri