azar azar aliyorum ozaman ben.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
azar azar aliyorum ozaman ben.
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak....2,777 maliyetle 139 bin lot malllll...
senvyaz alýþý...verirlerrrr...verirler...
Yazinca vermiyolar cok yazdim 50 bin 100 bin ufak ufak aliyorum bende acelem yok 6 aylik bilancoda zarar gelsinde o zaman herkez satar daha ucuza aliriz
SM-A207F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket sahibi bile 300 bin lot la ceza yedi..
Karlýdað bile 250 bin lotu 6 larda sattý diye bðtün bu olaylar patladý...
Sen yaz...emin ol verirler...korkma yaz..
Nasýlsa hayali arsa hikayesi yaratýyorsunuz ya..güldüm...
Bir zamanlar yabancý ortak bile gelir diyorlar dý...harbi fabrikasýnýn yerini biliyor musunuz..adresi verinde bi imarýný sordurayým...anlarým bu iþlerden..mesleðim bu inþaat mühendisiydim.çakarým bu iþlerden...
Adamýn 7 tane mi satýþ maðazasý var galiba...azerbeycan da da 3 tane vardý...onuda kapattýkar galiba zarar ediyor diye...
Önceden de yazmýþtým...
Hepimiz insanýz...yukarýda allh var...
Vebal var..kul hakký var...bunlar önemli þeyler
.
6 aylýk zarar gelsinde diyorsun..ama 25 milyon maske sipariþi var diyorsun birde..
Anlaþýlan 3 beþ lýt almýþsýn bþraz çýksada çaksam diyorsun...pazarlamacý seni..iþportacýlýk tam...pazarda tezgahý olmayýpta ortada limon satar gibisin...
Takýlýyorum....ciddiye alma...
Ama yinede uyarayým..buradan öyle gözüküyorsun...
Güzel bir analiz yaparsýn anlarýz..
Eyvalkah deriz...
Tahta gidebilirde..bunada eyvallah ama böyle yazarsan...olmaz....
Yakýþmaz....
Ama yinede gider inþallah...
parada kazanýrsýn inþallah..
Bu arada tahtada malým yok...
Eskiden bildiðim için tahtayý onun için yazdým..baþka bir niyetim yok...
Sayýn Snap, bilmediðimden soruyorum þirketin merkezini yazýnca günören merter çýkýyor.Eðer 1000 m2 alan orda ise (varsayým olarak da düþünebiliriz.) þirketin arsasý kendisinden pahalý oluyor.Forumu baþtan sona okudum ve anladýðým bir þeyler yarým kalmýþ.Tamamlamak için kullanabilirler ve bu da güzel hikaye olur gibi .Ýþin açýðý þirketin geleceðine yönelik bir beklentim yok ama arsa merterde ise hissenin yukarý ivmelenmesinde kullanýlabilir.Canýmý acýtmayacak bir miktarý park etmeyi düþünüyorum.
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri