ekfuture ye katýlýyorum boþ magazalarýn olmamasý daha iyi olur bencede...sonuçta istikrarlý bir þekilde artan karmý istersiniz, bir sene çok artan seneye düþen mi derseniz ben sürekli ufak ufak artaný tercih ederim...
ekfuture ye katýlýyorum boþ magazalarýn olmamasý daha iyi olur bencede...sonuçta istikrarlý bir þekilde artan karmý istersiniz, bir sene çok artan seneye düþen mi derseniz ben sürekli ufak ufak artaný tercih ederim...
bu arada dolaþýmda fazla lot kalmayýnca ufak alýmlarla bayaga yukarýlarý test ediyor...
bugün 4,73 kademesinde 109180 lot ve 4,80 kademesinde 48685 lotluk iþlemler yeni gimat tarafýndan yapýlma ihtimali bir hayli yüksek antalya ihalesini almayýnca panoraya saldýrýyorlar anlaþýlan...eger alým yapmýþlarsa yarýn bilgi gönderirler...lotlar giderek azalýyor bakalým neler olacak..
valla maþallah diyelim endekse göre çok saglam durdu...8 ay sonra saðlam temettü verecegi az çok anlaþýldý...bugün 44 den ufak alýp unuttum...
Hemen hemen bütün gyolar bilançoyu gönderdi. Bu son günü bekliyor....
Sent from my iPad using hisse.net
Bugün songün... hala hesaplarý bitmedi mi ki?
Sent from my iPhone using Tapatalk
vay arkadas ya sanki koc holdingin bilançosunu gönderecekler...kardesi yeni gimat bilançoyu açýkladý bunlar neyi bekliyor hala anlamadým...
Yer Ýmleri