Originally Posted by
Feridun_Bitir
Hisse bir süredir içinde bulunduðu düþüþ trendinden 3.80 civarýnda tutunarak kurtulabilir diye düþünüyorum. yataya yakýn oldukça hafif uzun vadeli yükseliþ kanalýnýn alt çizgisi burlarda. Yeni gimatýn tekrar alýma geçebileceðini düþünüyorum bahar gibi. 2018 deki alýþlarýna aðýrlýklý olarak Patron (bezci) mal vermiþ. Çünkü ümitköyde galeriayý açtý bu yaz. Ýnþaat iþleri ev satýþlarý da durgun olduðu için para lazým olmuþtur diye düþünüyorum. Çok para yiyo bu iþler bakýn agyo 2. kez bedelli açýkladý.
GT-I9500 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feridun Bey deðerli paylaþýmýnýz için teþekkür ediyorum.
Dediðiniz gibi 3.80 bandý dip gibi görünüyor. YGGYO olmasa bile bu seviyenin altýnda güçlü bir alým talebi olur diye düþünüyorum. Ama YGGYO bu seviyelerden toplayamaz, geçen yýl aldýðý gibi yüklü alýma arz yetmez, fiyat hemen týrmanýr. YGGYO'nun geçen yýlki alýmlarý muhtemelen PAGYO'nun büyük ortaklarýyla yapýlmýþ anlaþmaya dayanýyordu. Ýstediði kadar arzý muhtemelen fiyatta bir ön anlaþma yaparak saðladýlar. Bu sefer de böyle bir þey olr mu bilmem. Ama YGGYO alacaksa kendi hissesi alým için daha cazip. Üstelik geri alým, temettüden istifade eden hisse sayýsýný azalttýðýndan, temettü verimliliði açýsýndan çifte kavrulmuþ etkisi yapýyor.
Bezci'nin agyo'daki bedelli sermaye artýrýmlarý bana kalýrsa çok yerinde alýnmýþ kararlar. Bu devirde borçlu GYO'larýn bünyeyi saðlam tutmasý mümkün deðil. Sayenizde radarýmda olmayan agyo'yu da takibe alýyorum. Çünkü bu bedelli ile gyo'da muhtemelen borcu olmayan ama kira geliri üreten gyo'lar arasýna katýlacak.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer Ýmleri