borsada satýþ için yüksek oranda kayýt talebi gelmiþ, bu hemen olumsuz etkilensin diye söylemiyorum. Yalnýz dikkat edin, bu hissenin hacmi küçük, büyük lotlu satýþlarda olumsuz etkilenebilir... bilginiz olsun... tþk.
borsada satýþ için yüksek oranda kayýt talebi gelmiþ, bu hemen olumsuz etkilensin diye söylemiyorum. Yalnýz dikkat edin, bu hissenin hacmi küçük, büyük lotlu satýþlarda olumsuz etkilenebilir... bilginiz olsun... tþk.
neden düþüyor bu?
Cevabý bir önceki mesajýnýzda vermiþsiniz zaten.
Düþüþte bir etken daha var. Temettü ödemesinden sonra bir hikayesi kalmadýðý için bir süre yataya sarýyor. Üzerine bir de ekonomimiz üzerinde dolaþan kara bulutlarý ekleyin. Borsa artýk yalnýzca sabredebilenlerin kar edeceði bir mekan haline geldi.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
KAP : PAGYO.E Pay Başýna Brüt Temettü: 0,046 TL Teorik Fiyat: 4,054 TL
PRKAB.E Pay Başýna Brüt Temettü: 0,0403629 TL Teorik Fiyat: 1,97 TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
57.27 kurus temettu 2 taksitte yatirilacak diye biliyordum. Ilk iki taksit toplami 50.6 kurus oldu, hala 6.7 kurus eksik kaldi. 3. bir odeme daha yapilacak mi bilgisi olan var mi? KAP a gonderilen bilgi formlarinda 3. defa temettu odenmesi ile ilgili birsey goremedim. Bilgisi olan bir arkadas aydinlatirsa cok iyi olur. Selamlar.
Kendi soruma kendim cevap vermis olacagim, ama benim gibi baska arkadaslar icin kisaca ozetleyim durumu. Az once yatirimci iliskileri ile gorustum. KAP bilgilendirme formlarinda duzeltme yapilamadigi icin, temettu odemeleri ile ilgili tablo degistirilememis. Hala 2 taksitte odeme yapilacakmis gibi gorunuyor. Gercekte 3 veya 4 taksitte bitirilecekmis 57.27 kurus odemesi.
Kalan 6.7 kurus kar payi 1 veya 2 taksitte odenecekmis. Konustugum yetkili, kasada para biriktikce odemeyi gerceklestiriyoruz dedi.
Ozel durum aciklamalari ile kalan odemeler konusunda bilgi verilecekmis.
Yer Ýmleri