peki bu 30 derecelik yükseliþ ne zaman ve nerede biter...
Gmy hissesi olduðu ýçýn faiz düþtüðü sürece yükselir örneðin faiz %16 ya düþtü hissenin muhtemel temettüsüne yakýn faiz daha düþerse hisse misal 10 olursa hissenin temettü veriminin 10 olmasý ýçýn 5 tl civarýna çýkmasý lazým ytd. Bu dediðim kendi analizimdir.burasý borsa ne olacaðý belli olmaz.
SM-A205F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn konkasor34, bence 4,70 çok kritik fiyat, yýllar evvelki halka arz fiyatý... temettüye 6-7 ay varken fiyatýn buralarda olmasý sevindirici ancak yeni alým fýrsatý vermiyor... ben biraz 4,30 lara geri çekilme bekliyorum ancak ýsrarlý alýcý bir gurup var gibi...
Bu dönem 4,70 üstünde tutunursa, sanki dahada yükselir gibi, bakalým... Ben 2020 0,70 kuruþ temettü beklentimi hala koruyorum...
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. thinktank, yorumunuzdan sonra tekrar baktim ilk 2 ceyrek rakamlarina. Biraz da karsilastirmali calistim. Tahminimi 65 kurusa cikariyorumo da hatiriniz icin.
Sizin beklentinizin tutmasini daha cok isterim, hayirlisi artik.
Bu arada, bir taraftan alim firsati vermeyen bir trend cizdi son aylarda. Diger taraftan da temettu beklentisine gore fiyati hala fena degil. Cok kararsiz birakiyor alima devam etme konusunda.
Yer Ýmleri