3 aylik kira geliri onemli degil varsin gitsin onemli olan mayis ayinda avm ler acildigi zaman kiracilar kiralari zorlanmadan odeyebilmeleri
3 aylik kira geliri onemli degil varsin gitsin onemli olan mayis ayinda avm ler acildigi zaman kiracilar kiralari zorlanmadan odeyebilmeleri
Tavan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hadi bakalim artik yavastan acilma zamani yaklasiyor gibi. Akbati ilk kapatanlardan biriydi.
https://m.haberturk.com/son-dakika-a...665142-ekonomi
A1 in oyuncaðý olmuþ tahta yazýkki ne yazýk dün 5,38 i gören kaðýt ne olduda 4,83 e kadar düþüyor anlamak mümkün deðil üstelik AVM ler açýlýyorken
Su aktý yolunu buldu stresli olsada
Lenovo A1000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma günü merakýmdan (15 Mayýs) Panoraya gittim, açýlmýþ olduðunu düþünüyordum. Sadece Migrosun bulunduðu kattaki kapý açýktý, geçen sefer gidiþime kýyasla ön tarafta daha çok araba yoðunluðu vardý, dýþ cephe dükkanlardan sadece Çýraðan et lokantasýnýn paket servisi ve kapý giriþindeki dondurmacý açýktý ve içeride müþterisi vardý. Ateþ ölçümünden sonra içeri girdim, Migros tam kapasite çalýþýyordu ayrýca ayakkabý tamirciside açmýþtý. Panoradan sonra karþý AVM olan OneTower a geçtim. AVM nin her katý açýktý, her yerini dolaþtým, ebebek, decathlon ve bir telefon kabý satan yer açýktý, kendine göre müþterisi vardý, diðer yerler daha faliyete geçmemiþlerdi. AVM lerde dikkatimi çeken þey hijyen konusuna çok büyük önem veriliyordu, kendimi rahat hissettim, OneTowerda hiç bir yere dokunmaya gerek duymadan tuvalete gittim...
Sizlerle gördüklerimi paylaþtým... Saðlýcakla kalýn...
Yer Ýmleri