.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yýllardýr ucuz kalmýþ bir hisse. Oysa þirketin karlýlýðý iyice arttý. Bu haliyle speklerin dikkatini çekti ve hýzla toplandý. 5,5 TL. ye kadar toplandý.Fiyat bir hayli yükseldiði için spekler aþaðý yönlü iþlemler yaparak hisseyi toplamak istedikleri seviyelere indirdiler. Þimdi bu fiyatlardan yekrar toplamaya baþladýlar.Sanýyorum ve umuyorum ki ikinci yükseliþi önceki zirvesini de geçecek ve sonra da iniþ çýkýþlarla 7-8 TL. lere kadar çýkýp , orada kalýcý olacak ve sonra da %80 gibi bedelsiz verip tekrar 4 TL. olacak , sonuç olarak 4-5 ay içinde %80 prim yapmýþ olacak. Bu yazdýklarým benim, olmasýný istediðim bir senaryodur. Kimse bu senaryoya kapýlýp da yatýrým yapmamalýdýr. .Gerçekeþirse kazanýrým. Aksi olursa bundan çýkýp baþka hisseye girerim.
baysencer rumuzlu yatýrýmcýnýn umut verici ve gerçekçi yorumlarýný çok beðendim.Ýnþallah hep birlikte kazanacaðýz Ben , uzun vadeci bir yatýrýmcý deyilim. Öyle temettü hesabý yaparak yýllarca bir hissede bekleyemem. Bunda , kýsa vadede çýkýþ ýþýðý aldým ve hisseye girdim.Ucuz olan fakat speðin girmediði hisselerde yaptýðým yatýrýmlardan para kazanamadým.Ýnþallah bu yatýrýmým yüzümü güldürür.
Son düzenleme : By Akýl; 06-01-2018 saat: 19:04.
Pagyo hayal kurmak güzel
Yer Ýmleri