Ortaklara hayýrlý olsun.
Ortaklara hayýrlý olsun.
% 13 temettü verimi. Allah bereket versin.
ASUS_Z012S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn pasha, bu yaþadýðýmýz krizi kendi adýma yorumladýðýmda, likitide krizi, þirket ve þahýs borç krizi, faize duyarlý sektörlerin içinde bulunduðu kriz, vb... gibi bir durum ortaya çýkýyor. Hal böyle iken, þirketler ve þahýslar likiditeye ulaþmak için satýlabilirlik faktörü ön planda, bu duruma en güncel örnek Ülkerin Godivanýn en verimli ve karlý birimlerini satmasý...
Faize duyarlý gayrimenkul, araç gibi sektörlerde makul fiyatlarda arz talep oluþmuyor, burda sýcak paraya ulaþmak zor... Ýhtiyacýný karþýlamanýn en kýsa yollarýndan biride hisse senedi satmak, çünkü likit...
Bu ortamda sorusuna ben kendi adýma bir cevap veremiyorum...
Saygýlarýmla...
sayýn thinktank, deðerli yorumlarýnýz için teþekkürler, bu hisse esasýndan uzun vadeli alýnacak bir hisse ve at sepete yapacaksýn, sonuçta temettü veriyor, geliþmeler hakkýnda bize bilgi verirseniz çok memnun oluruz, çok deðerli bir arkadaþa benziyorsunuz, yazýlarýný çok kaliteli, sizi PAGYO baþlýðý altýnda takip etmek isterim her zaman, çok teþekkürler.
1000 lotum var 5727 bu temettüyü net mi alacaðýz yoksa kesinti olacakmý? Sayýn think ak merkez net veriyor bunu bilmiyorum.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,40 larda iþlem görüyor...
Yer Ýmleri