Ariyorum surekli ama bakan yok su coventya hisse sayisi bende olacakti bak o zaman nasil mum gibi yapiyotdum bunlari
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ariyorum surekli ama bakan yok su coventya hisse sayisi bende olacakti bak o zaman nasil mum gibi yapiyotdum bunlari
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse fiyatýnýn düþmemesi (göreceli olarak) elimizi baðlýyor.
Elimizdeki diðer hisseler düþtüðünden satmak cazip gelmiyor. Þahsen eðer elimdeki diðer hisselerde yatayda kalabilse idi, gözünün yaþýna bakmadan verip, POLTK toplardým.
Mesela elimdeki bir hissede yüzde 30 zarar var, ah bir hareket yapsa anýnda POLTK alma planým var.
NOT 32 – FÝNANSAL DURUM TABLOSU TARÝHÝNDEN SONRAKÝ OLAYLAR
Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Þ.’nin iþtiraki olan Amerika'da mukim Politeknik (USA) INC. þirketinin
%15 payýna sahip olan paydaþý, yerel mevzuat gereði sermaye taahhüdünü yerine getiremediðinden, paylarý
sermaye tahahhudü yükümlülüðünü yerine getirmek üzere bedelsiz olarak Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret
A.Þ.’ye devrolmuþtur. Böylelikle Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret A.Þ.’nin Politeknik (USA) INC.’deki
sahiplik oraný %100’e ulaþmýþtýr.
Bugün bakarken dikkatimi çekti.
Piramit Menkul neden halka açýk kýsmýn yarýsýný toplamýþ?
Kendi adýna mý toplamýþ müþterisi adýna mý acaba?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Halka arzdan aldý.kendi adýna almýþtý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bazen sýrf eðlencesine 1 lotluk emirle fiyatý deðiþtiriyorum.
Ben de eðlencesine 350 daha aldým . Arifeyi gördük bayramý da görecegiz inþallah. [emoji1]
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri