Dünkü iþlemin çok bir ozelligi yok...Para ihtiyacý olan biri sattý muhtemelen..Neyini anlamadýniz ki ? Uçuk kaçýk bir hacim de yok düþüþte yok...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü iþlemin çok bir ozelligi yok...Para ihtiyacý olan biri sattý muhtemelen..Neyini anlamadýniz ki ? Uçuk kaçýk bir hacim de yok düþüþte yok...
395000 tl
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün egeen'lerin yanýna hiç satmamacasýna 10 adet poltk aldým. Tahtanýn sýð olduðunu biliyordum ama hacime bakayým dedim öðle arasý 130 adet idiBu kadar sýð tahta görmedým ben.
Herkes satmamacasina alinca bu sonuc oldukca normal...
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Ýlerde ederini bulunca satan olur elbetBüyümekte olan küçük þirketler genelde gerçek ve sadýk yatýrýmcý barýndýrýr ...Poltk onlardan biri...
Tahtaya derinlik gelmesi icin pay sayisinin artmasi lazim. Genel kurulda bedelsiz sermaye artisi teklifi reddedilmisti. Coventya adina konusan CFO sermayemiz yeterli, artirmamiza gerek yok demisti. Mevcut ciro ve karlar devam ederse (ki yatirim devreye alindiktan sonra artarak devam edecek gibi gozukuyor) bedelsiz hikayeso de hisse sahipleri olarak heyecanimiza heyecan katacak...
GT-I9190 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
***POLTK*** POLÝTEKNÝK METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***POLTK*** POLÝTEKNÝK METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizin hesap dönemi 01 Ekim - 30 Eylül özel hesap dönemi olarak tayin edilmiþ olup, 01 Ekim 2018 tarihinden itibaren kullanýlmaya baþlayacaktýr.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706715
BIST
(06/09/2018 - 10:24:10)
güncel fiyattan takviye yaptým ytd
Yer Ýmleri