Originally Posted by
Börsianer
Geçen ay ufak bir miktar almýþtým 19,85'den bilanço açýklandýðý anda. 136 lot ufak bir maldý ancak çok güzel bir yerden alýnmýþtý. Duramadýk sattýk ertesi günü. Nasýl parmak ýsýrtýyor.
Þirket iyi iþ yaparsa, ortaklarý da þirketine güvenirse karþýlýðýný görürler. Umarým hissedarlarý daha çok kazanýr. Borsaya böyle baþarýlý bir arz olmasý bile bir gururdur. En azýndan tüm þirketlerin borsaya batmak için gelmediðini kanýtladý Poltk.
Yolu açýk olsun

warren buffet abd borsasýnda büyüme potansiyeli olan küçük þirketlere ortak olarak milyarlarca dolar kazandý. Poltk nýn kurucularýnýn cv lerine bakarsanýz gerçekten bu iþte duayen isimler olduðunu görürsünüz. Daha sonra halka arz izahnamesini okursanýz halka arz sonrasý gelecek paranýn nereye harcanacaðýný kalem kalem yazmýþlar ve bunlarý gerçekleþtirerek þirketi ciddi bir noktaya getirdiler. Þimdiki beklentimiz ise coventyanýn yaratacaðý fark ile firmanýn basamak atlamasý. Bunlar olursa hisse fiyatý tabiki daha da artabilir. Kendi adýma ben firmanýn halka arz paralarýný harcadýðý gibi daðýtýlmayan temettü ile yatýrým yapýlacaðýna inanýyorum.
Tüm ortaklara bol kazançlar. Gerçi sanýrým sn Dudu, Coventya ve ben dýþýnda pek fazla kiþi deðiliz ama
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri