Sabır isteyen bir yatırım diğer senetler gibi kolay girip cikilamadigindan 450 lot bana yeter şimdilik :0) umarım hedefimize senet fazla zıplamadan ulaşırsınız, en çokta bu şirketin yatırımcı profilini seviyorum, sabırlı ve azimli...
Sabır isteyen bir yatırım diğer senetler gibi kolay girip cikilamadigindan 450 lot bana yeter şimdilik :0) umarım hedefimize senet fazla zıplamadan ulaşırsınız, en çokta bu şirketin yatırımcı profilini seviyorum, sabırlı ve azimli...
Burada ki deðerli arkadaþlar piyasa öncesi iþlem platformunda iþlem gören iþbir holdingi incelemenizi rica etsem? Politeknik ile benzer durumda olabilir mi gelecek için?
Çok detaylı bakmadım yatırım yapmayı dusunmedigim bir şirket olduğu için, ilk halka arzı 1,500 TL den oldu ve milleti dolandırdılar direk taban taban gitti kağıt, en fazla su olur al bin liralık at unut yüzde onbeş bin bedelsiz potansiyeli var yaparsa alırsın on katı keyfine bakarsın diğer türlü zor bir tahta.
Arkadaþlar kap'tan baktýðýmda Politeknik temettü kararý açýklasa da henüz SPK formatýna uygun 2018 yýlý 12 aylýk bilançosunu açýklamadý. Açýklanan vergi usul kanununa uygun açýklanan gelir tablosu. Yanýlýyor muyum?
Bakalım temettüler hesaba yatinca temettuleriyle lot alacak arkadaşlar yüzde kaclik bir hareket yapacak tahtada :0)
Ohhoooo arkadaþlar lütfen burada defalarca yazdýk.
Politeknik bilanço dönemi geçen yýl deðiþti. Yýllýk bilanço dönemi 1 EKÝM - 30 EYLÜL oldu.
Uygulamanýn Ýlk senesi olduðu için 30 Eylül 2018 de yýllýk bilanço 9 aylýk olarak açýklandý.
Vergi dairesine 3 aylýk mali tablo verildi. Muhtemelen 3 Aylýk spk ya bilanço vermeyecek.
15 Mayýs gibi 6 aylýk bilanço açýklanacaktýr. ( Dönem :1 Ekim 2018 -31 Mart 2019)
Yani tüm þirketler 3 Aylýklarý açýklarken POLTK 6 aylýk bilançoyu açýklayacak.
Yer Ýmleri