ýlk çeyrek kar 500 býn lýra
3. çeyrek kar 5 mýlyon lýra![]()
ýlk çeyrek kar 500 býn lýra
3. çeyrek kar 5 mýlyon lýra![]()
Ben kap ta göremedim. Ancak iþyatýrým sitesinde 9 aylýk bilanço detaylý olarak var. ÞU krizde gayet baþarýlý bilanço.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=POLTK
Ýlginç olan ise vergi dairesine verilen mali tablo kapta yayýnlandý. Ancak spk ya verilen tablo KAP ta yok. Peki iþyatýrým sitesinde nasýl olabiliyor.
Ben mi yanýlýyorum
Bu durgunlukta güzel, geçen seneyle karşılaştırmali bakılan özet bir tablo yayinlanirdi onu bulamadim o iyi oluyordu, ihracat henüz az, tam anlamadim bir yerde ya faiz geliri var ya da komisyon geliri ama sanırım faiz geliri o, komisyon geliri olsa lotalty gelirinden siftah yaptık diyecektim :0)
Geliþen iþletmeler piyasasýnda olduðundan hala ufrs (spk) finansallarýný 6 ve 12 aylýk olarak yayýnlýyor o dönemler de 31.03 ve 31.09 bu sebeple geliþ tarihleri Mayýs ve Kasým ayý olmasý muhtemel.
Yatýrýmcý takip etsin diye de 3 ve 9 aylýk vuk (yasal) kar zararý yayýnlýyorlar. Geçen yýl karþýlaþtýrmalý dönem yoktu vuk için. Ufrs'de ne yapýp edip karþýlaþtýrmalý oluþturulur. Çünkü standartlar karþýlaþtýrmalý verilmesini öngörüyor.
Vuk kârýný da bence ayrýca takip edin. Üzerine kayýt atýlmamýþ orijinal muhasebe çünkü 😉
Syg.
Neredeyse akþam oldu, seans kapanacak 49 adet iþlem nedir.
Þirket geliþen iþletmeler piyasasýndan çýkmadigi surece böyle sürecek anlaþýlan
Yer Ýmleri