Bugün ne olmuþ böyle![]()
Böyle giderse haftaya 100 oluruz.
Birden farklý kullanýcýn uzun vadeli olarak hisseye girmesi güzel olur. Ýnþallah yükselmesinin sebebi de budur.
Batuhan
Bugün ne olmuþ böyle![]()
Böyle giderse haftaya 100 oluruz.
Birden farklý kullanýcýn uzun vadeli olarak hisseye girmesi güzel olur. Ýnþallah yükselmesinin sebebi de budur.
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Gedýkten ýþlem yapanlar açýkçý büyük ýhtýmal,tahtada A1 ýn alýmlarýna bakarak, nasýlsa yukardan satarýz dýye açýða alým yaptýlar
ve tahtanýn brüt takasa gýrmesýne neden oldular dýye düþünüyorum
Býz uzuncularý baðlayan býr þey yok ,hatta bu takas döneminde fiyat düþerse ki düþebilir biraz daha alabilirim diye düþünüyorum....
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda CEMAS.E, OZGYO.E, POLTK.E ve QNBFB.E paylarý 05/09/2019 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 19/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; A, B, C, D grup deðiþimi, pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. Piyasa yapýcýlý sürekli iþlem yöntemiyle iþlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat iþlem yöntemi uygulandýðý süre boyunca piyasa yapýcýlýk faaliyeti yapýlmaz.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Evet ortaklar yarýn ne olacak önðörüsü olan varmý![]()
Valla İsmail bey öyle değişik bir durumdayız ki pek bir tahminim yok ama biraz düzeltme gelebilir diye düşünüyorum. Alanların amacını bilsek herhalde daha sağlıklı bir öngörü yapabilirdik.
Günaydýn ortaklar,bakalým ne olacak![]()
Yer Ýmleri