yatýrým hayýrlý olsun. Ciro artýþýna etkisini þimdilik bilemesek de 9 aylýk cirosu 30 milyon TL olan bir firma için iyi bir yatýrýma benziyor...
yatýrým hayýrlý olsun. Ciro artýþýna etkisini þimdilik bilemesek de 9 aylýk cirosu 30 milyon TL olan bir firma için iyi bir yatýrýma benziyor...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Uzun zaman sonra firmadan bir haber gelmiþ. Hayýrlýsý bakalým
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi hayirlisi abi su yatirim muhabbetine az dusse maasa kadar;)
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin geleceðe dönük projeksiyonlarý çok önemli.
Borsada en çok kazandýran þirketler büyümesini sürdüren þirketler olmuþtur.
POLTK bu anlamda önemli potansiyel taþýyor.
Ancak maalesef bu konu ile ilgili þirketten pek paylaþým gelmiyordu. Bu ilk haber hayýrlý olsun.
Gelelim 600 bin euroluk yatýrým konusuna. Rakam ilk bakýþta çok büyük bir yatýrým deðil gibi görünüyor. Ancak konuya bilanço üzerinden bakarsak;
Þirketin son bilançoda Makine, tesis ve cihazlar 2,601,852 TL imiþ.
Planlanan yatýrým ise 600.000 Euro= 2.800.000 TL
Benim buradan anladýðým üretimde kullanýlan ekipmanlar öyle aman aman ekipmanlar deðil. Önemli olan bilgi,teknoloji ve satýþ aðý.
Yeni yatýrýmýn teknolojisi daha yüksek olacaðý için yapacaðý üretim hem daha fazla hem daha yüksek kalitede olacaktýr.
Kabaca baktýðýmýzda þirketin üretimini ikiye katlayacaðýný öngörebiliriz. Yanlýþ anlaþýlmasýn, burada bir bilgi paylaþýmý yapmýyorum, dolayýsý ile bu bir yatýrým tavsiyesi de deðildir. Yazdýklarým, ulaþabildiðimiz bilgiler üzerinden çýkarýmla yapýlmýþ yorumlardýr.
Herkese bol ve hayýrlý kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri