Mal kýmde acaba toplu takas varmý
Mal kýmde acaba toplu takas varmý
%20 halka acik. Bunun da yarisi halka arzdan kalan Piramit Menkul degerler sirket portfoyunde, yani maliyeti 8 TL.
Diger %10 unun cogu anladigim kadari ile artik 15-20 tane buyuk yatirimcida..
Bunlarin bazilarini genel kurulda gorursunuz bu sene herhalde.
Kucuk yatirimcida cok cok az vardir, en fazla %2-3 gibi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Dudu abi bu fiyatlardan alýnýr mý uzun vadeli olarak her ay.
Lenovo A7010a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
44.46'dan takviye yaptým
Sevgililer gününde geçici vergi beyannamesini göreceðiz. Bir de bu ay içerisinde yatýrýmýn detayý açýklanacak.
Firma bugünlere halka açýlmasý ile elde ettiði gelir ile yapmýþtý. Þuanki yerine taþýnma, yeni ekipmanlar, laboratuvar cihazlarý vs hep bu halka arzdan gelen paralarla olmuþtu. Þimdi önümüzde makina ve ekipmana ayrýlmýþ 600.000 euro yatýrým var. Bekleyip görelim...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Büyüme sürdüðü sürece þirketin hissesi de büyür.
Bilanço yaklaþtý.
Vergi dairesine sunulan mali tablo yol gösterecektir.
Ben umutluyum.
Önce bilanço, sonra yatýrým süreci fiyat üzerinde etkili olacaktýr.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilemiyorum Omer.
Kimse sana AL veya SAT tavsiyesi vermemeli.
Kendin yazlilanlari oku ve ne oldugunu dusun..
Kendi mantik suzgecinden gecir.
Sirket buyumek istiyor, ve yatirim da yapiyor yani bu yonde adimlar atiyor.
Normal sartlarda fiyatin daha da artmasi beklenebilir ama burasi borsa ne olur kimse bilemez.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
T.C.
MALÝYE BAKANLIÐI
Gelir Ýdaresi Baþkanlýðý
VERGÝ USUL KANUNU SÝRKÜLERÝ/99
Konusu: 2017 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasým-Aralýk) Ait Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyan Süresinin Uzatýlmasý.
Tarihi: 12/02/2018
Sayýsý: VUK-99 / 2018-3
1. Giriþ:
2017 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasým-Aralýk) Ait Gelir ve Kurumlar Vergisi Mükellefleri için Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme süresinin uzatýlmasý bu sirkülerin konusunu oluþturmaktadýr.
2. Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannamelerinin Verilme Süresinin Uzatýlmasý:
Bakanlýðýmýza gelen yoðun talep nedeniyle, 213 sayýlý Vergi Usul Kanununun mükerrer 28 inci maddesindeki yetkiye dayanýlarak;
14 Þubat 2018 günü sonuna kadar verilmesi gereken 2017 IV. Geçici Vergi Dönemine (Ekim-Kasým-Aralýk) Ait Gelir ve Kurum Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme süreleri 19 Þubat 2018 Pazartesi günü sonuna kadar uzatýlmýþtýr. Söz konusu uzatma, ilgili geçici vergi dönemi itibarýyla beyanname verme tarihi 14 Þubat 2018 günü sonu olan özel hesap dönemine sahip mükellefleri de kapsayacaktýr.
Beyanname verme süresinin uzatýlmasý ödeme süresini etkilemeyeceðinden, mükelleflerin beyan ettikleri vergileri kanuni süresinde (19 Þubat 2018 Pazartesi) ödeyecekleri tabiidir.
Duyurulur.
Adnan ERTÜRK
Gelir Ýdaresi Baþkaný
Yer Ýmleri