Borsa temel analiz olarak bugünü deðil geleceði fiyatlar, ben coventya ile þuana kadar ki en yüksek cirosunu yapmýþ bir poltk görüyorum. Ve büyümeye devam etmesini umuyor ve bekliyorum...
Borsa temel analiz olarak bugünü deðil geleceði fiyatlar, ben coventya ile þuana kadar ki en yüksek cirosunu yapmýþ bir poltk görüyorum. Ve büyümeye devam etmesini umuyor ve bekliyorum...
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Hocam zamnimiz bol allah nasip ederse o gunler de cabuk gelir yeterki dabrikamiz calissin bu arada fiyat ucuzlarsa sevunurim sahsim adina gene alirim
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay vay vaaay.
4. çeyrek
SATIÞLAR------- 12.888.000 TL
FAALÝYET KARI----2.754.000 TL
NET KAR-----------3.257.000 TL
MÜTHÝÞ.
SERMAYE 3.750.000
12 Aylýk kar 10.430.052
2018 Kar rakamlarýný hesaplamaya bile gerek yok.
Kim bu tahtanýn speði, düþür kardeþim düþür. Göz var izan var.
Bekliyorum. Sal gelsin.![]()
Sanki prim yaptýrýp dikkatleri POLTK üzerine çekmek istemiyorlar gibi.
Ýnanýn þu an 100 kiþiye sorsanýz biliyorum diyen 10 kiþi çýkmaz.
Biliyorum diyenlerin dokuzu da sadece adýný biliyordur, içeriðini bilmiyordur.
25 Yýldýr yatýrýmcýyým þurada, anlýk takip ederim ama ilk kez 29 iken farkettim, daha önce de yazmýþtým burada.
Umarým hislerim daha doðrusu tespitlerim beni yanýltmýyordur.
Bilanço ortaklara hayýrlý uðurlu olsun ,burda yazan ve elinde kaðýt olanlarýn çoðununda daha önce yazdýðý ve tahmin edilen gibi geldi bilanço ,fakat daha önceden bilanço fiyatlandýðý için kaðýdýn fiyatý bu gün için deðiþmedi ,aþaðý gelebilirmi? ,keþke gelsede biraz daha ucuzdan alsak![]()
Keþke benimde olsa...😉
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu an için beklenti ,Þubat ayý içerisinde yapýlacaðý açýklanan yatýrýmla ilgili bilgilendirme açýklamasýdýr umarým biraz ayrýntý içerir de
bizde karlýlýða katkýsýný öngöre bilelim.....
Yer Ýmleri