Ceo'muz Sn Costa Genel Kurulda ne demiþ bir bakarsak çok þey yazarýz ama aþaðýdaki kýsmý özellikle metinden seçtim.
"Mutlak ihracata dayalý bir
strateji, Türkiye'den uzak bölgelerde kurulmuþ olan rakiplere karþý kabul edilebilir pazar
payýnýn elde edilmesine izin vermeyecektir. Bu sebeple Alüminyum Yüzey Kaplama iþindeki
ileri geliþmeler, Coventya'nýn tüm dünyada iyi bilinen küresel imalat ve lojistik üsleri
üzerinden gerçekleþtirilecektir. Bu, bizim, pazara hakim olan mevcut oyuncular ile daha
efektif bir biçimde rekabet edebilmemizi saðlayacaktýr. Teknoloji, piyasada geçerli olan telif
oranlarý kullanýlarak Politeknik tarafýndan Teknoloji Transfer Sözleþmeleri tahtýnda
saðlanacaktýr."
Peki bu konuda biþeyler yapýlýyor mu?
Yukarýdaki panjiva gönderisine göre Politeknik ürünleri Coventya daðýtým merkezlerine yollanmaya baþlanmýþ. Belki bu bilançoya etkisi sýnýrlý olacak ama yatýrým sonrasý coventya daðýtým aðý ile politeknik gibi 30-40 milyon ciro yapan ufacýk bir firma ne kadar büyür sizce?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bir hisseyi aldýkça alasý gelir mi bir insanýn yaaa. [emoji3]
Gaza gelmek de istemiyorum. Belki yine geri gelir firsat verebilirndiye.
Bu yatýrým açýklamasýndan sonra POLTK için portföyümde düþündüðüm miktarý kafamda biraz daha artýrdým. Yüzde 15 maximum diyordum, geçtik. Yüzde 30 hedefte. Bilançoda olay biraz daha netlesir, kimbilir belki de ...
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aman yatýrým kararýnýzý gaza gelerek vermeyin. Yakýndan izleyelim, coventya sözlerini ne kadar tutacak görelim. Sözlerini tutup bu firmayý dedikleri gibi büyütecekler mi inceleyelim. Þuan için sözlerinde duruyor gibiler...
Ama bu bilanço tam gösterge olmayacaktýr, yatýrýmýn devreye girip etkisini etkisini göstermesi durumunda ciro ve kar nereye gider tahmin etmeye çalýþalým...
Bol kazançlar
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Doðru söylüyorsunuz ama bizim risk almadan para kazanmamýz zor. Borsada beklentiler alýnýr. Dediklerinizi beklersek Poltk o zaman 100 TL den alýrýz.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknoloji, piyasada geçerli olan telif
oranlarý kullanýlarak Politeknik tarafýndan Teknoloji Transfer Sözleþmeleri tahtýnda
saðlanacaktýr."
Bu cümle nedense hiç hoþuma gitmedi ,convetya ,kendisine ait politeknike, gene kendisine ait diðer þirketlerden parayla mý teknoloji transfer edecek yani ,yoksa ben mi öyle anladým?
Yer Ýmleri