44.00 altý benimdi vermediler
44.00 altý benimdi vermediler
Düþünün ,2.52 deyken bir kaðýt keþfediyosunuz tam 2 ay zaman harcýyorsunuz, kaðýt dip 3.98 en yüksek 6.60ý görüyor sonra þimdi 4.72 fiyatlý ve ben bugün lanet olsun dedim çýktým kaðýttan, kar zarar yok tabiyim ,borsa böyle bir yer iþte ,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/659167
Açýklamalar
Þirketimiz tarafýndan Piramit Menkul Kýymetler A.Þ. aleyhine Ýstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2016/827 E. sayýlý dosyasýyla açýlmýþ olan maddi ve manevi tazminat davasýyla ilgili yargýlama süreci devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur
Yavaþ yavaþ alýyoruz zirve fiyatlardan ama fiyat daha da yukarý gitmez oldu. Belki piyasanýn genelindeki olumsuz havadan etkilendi. Düþmemesi de düþen endekste prim sayýlýr.
Ancak çýkamayan hisse düþer diye de genel geçer bir kural var. Bir düzelte gelirse þahsen þaþýrmam yani. Ancak düzeltme gelirse yine alýþ satýþ kademeleri arasý çok geniþ olacaktýr. Yani aþaðýlardan alma imkaný vermeyebilir.
Ben POLTK için düþündüðüm miktarýn 4/5 ü ile alýmlarýmý bugün tamamladým. Geri Kalan 1/5 ile 40 altý ya da 50 ye yakýn rakamlarda alýrým artýk. Bu seviyelerde artýk yön belirsizleþti.
Umarým güzel bir haberle hareketleniriz artýk. En kötü ihtimalle 14 þubatta vergi dairesine verilecek bilançoyu göreceðiz.
Gayet güzel ancak umarým alýcýnýn COVENTYA olmasý kar marjýný düþürmez. Bu tür þirketlerde çok gördüðümüz bir durumdur . Kar marjlarýný görmeden bir þey diyemeyiz.
Saygýdeðer dudu ve pit ayrýca diðer hocalar...
Bu fiyatlardan bu hisse alýnýr mý sizce. Siz olsanýz ekleme yapar mýsýnýz?? Bu hisseyi kaç yýl daha biriktirmek istersiniz??? Hepinize bol kazançlar dilerim
Lenovo A7010a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri