Grup deðiþimleri 6 ayda bir olur. Yani 1 temmuz iyibariyle bu ortalamayý tutturmuþ olursa a grubuna geçmiþ olur
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grup deðiþimleri 6 ayda bir olur. Yani 1 temmuz iyibariyle bu ortalamayý tutturmuþ olursa a grubuna geçmiþ olur
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : pit; 17-02-2018 saat: 13:39.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
B) Fiili Dolaþýmdaki Pay (FDP) deðeri bakýmýndan, Borsa tarafýndan belirlenen deðerleme dönemi itibarýyla FDP deðerinin ortalamasý;
1) 30 milyon TL ve üzerinde olan paylarýn, A Grubuna dahil edilmesine,
2) 30 milyon TL’nin altýnda ancak 10 milyon TL ve üzerinde olan paylarýn B Grubuna dahil edilmesine,
3) 10 milyon TL’nin altýnda olan paylarýn C Grubuna dahil edilmesine,Kaynak: Borsadaki hisseler 4 gruba ayrýlacak
SERMEYE -----------3.750.000 TL
COVENTYA-------- %80,65
PÝRAMÝT M.K.------%9,88
DÝÐER--------------%9,47
Bir þirketin B grubundan A grubuna geçmesi için son 6 aylýk halka açýk piyasa deðeri minimum 30 mn TL olmasý gerekmektedir. Politeknik B'den A'ya geçmek istiyorsa, bundan sonraki günlük aðýrlýklý ortalama fiyatý minimum 41.34 TL olmalý, þu an HAPD 28.3 mn TL ha gayret#poltk...... not: (Ayný siteden alýntýdýr)
Eðer beklentilerde olumsuz bir þey olmazsa temmuz ayýnda A gurubuna merhaba diyebiliriz gibi duruyor..
syg.
Eðer A grubuna çýkarsak bizi ne bekliyor olacak orada,olumlu,olumsuz ayrý ayrý bunu tartýþmalýyýz bence .üstadlardan görüþlerini bekliyoruz....
syg.....
Hisse net te sayýn dudu hocanýn bütün yazdýklarý harfi harfine kadar takip edilmeli. Ben þimdiye kadar zararýný görmedim þahsen. Teþekkürler hocam. Ayrýca pit hocam da ilk onumdadýr. Syglar
Lenovo A7010a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Coventya bu sirketi hoby olarak satin almadi.
Mutlaka is planlarina uyuyor.
Mutlaka daha fazla para kazanacagini bildigi icin aldi.
Bunun icin de bazi yatirimlar yapiyor dogal olarak.
Yatirimlar bitince hem karliligi artacak hem de buna bagli olarak piyasa degeri tabii..
Bu da zaten son 1 yildir 17 den 45 e gelerek buyuk olcude satin alindi.
Bundan sonra az kaldi piyasanin hakli olup olmadigini yakin zamanda aciklanacak olan ilk yillik bilancoda gorecegiz.
Biraz sabirli olup beklemek ve Coventya etkisini gormemiz lazim.
Yeni aciklanacak 12 aylik bilanco isiginda tamam mi devam mi karar veririz artik.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sirket A gurubuna gecince alinip satilmaasi kolaylasacak ve teminata konu edilebilecek.
Bu durum islem hacmini artirici bir etki yaparak ilgi cekecektir..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri