Yok Arkadaþým. Keþke öyle olsa.
Ama iyi ki ben deðilim.
Demek ki baskalarinin da ilgisi var.
Günlük 1000 adet iþlem olurken ikibin üzerinde iþlem olunca yalandan karaladik iþte
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok Arkadaþým. Keþke öyle olsa.
Ama iyi ki ben deðilim.
Demek ki baskalarinin da ilgisi var.
Günlük 1000 adet iþlem olurken ikibin üzerinde iþlem olunca yalandan karaladik iþte
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda daha fazla almak istiyorum ama tahta likid deðil.
Ýhtiyaç anýnda satmak istediðimizde sorun yaratabilir.
Kademeler kalýn olsa rahatlýkla bu fiyatlardan almakta sýkýntý görmüyorum. Bu yüzden sadece uzun vade tutabileceðim kadar aldým þimdilik.
Söylediðiniz durum hepimiz için geçerli ve öylede yapýyoruz zaten ,ama bu durum,hisse A gurubuna çýktýðýnda ve bana göre mecbur bedelsiz yaptýðýnda deðiþecek tahta derinleþecek ve yeni alýcýlarýn gelmesiyle al sat ve tut a daha uygun hale gelcektir diye umuyorum , þu an ortalama tutuyor haziranda A gurubu olmamýzý çok kuvvetli ihtimal olarak görüyorum,ama öncesinde 1e 4 bedelsiz çok þýk olur , bütün iþ Almanlar neye karar verirse o olacak, bizim yaptýðýmýz eldeki verilere göre ileriye dönük çýkarým ve tahmin yapmak.
Convetya genel kurulda söylediklerini yaptýðýna elimizdeki son veriler olan Þubatta baþlayacýðýný söylediði yatýrýmlar ve VUK taki olumlu satýþ artýþý ve karlýlýk rosyosunun artýþý ile argeye yapýlan harcamalarile bizi inandýrdý ,kesinleþmiþ konselide bilanço ise bunun teyidi niteliði taþýyacak,orda benim için merak konusu olan ve þimdiye kadar convetya etkisinin ne olduðu konusunda hiç bir veri alamadýðýmýz (en azýndan benim için)Amerikadaki iþtirakimiz olan þirketin,convetya çatýsý altýnda geçen 1 yýl içinde neler yaptýðý ve neleri baþardýðý bunu ilk defa bu bilançoda görmek imkaný bulacaðýz .Doðrusu sabýrsýzlýkla pazartesiyi bekleyeceðim ,bugün birileride ,pazartesiyi hisse sahibi olarak karþýlamak istemiþ olacak ki, tahta bugün hareketlendi diye düþünüyorum .bakalým sonuçta al sat yapmak için burda deðiliz.daha çok yýllar bu kaðýttayým .1 nisanda biraz daha poltk leneceðým kaçtan alýrým Allah bilir .![]()
Bilanço geldi donem kari 7.191.788 yüzde 33 artýþ hayýrlý olsun
#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...
Yer Ýmleri