Ýnanýn 5 aydýr aradým birkez bile görüþemedim ilgili bayan ile.Genel kurulda þikayet edecem ceo ya bu durumu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnanýn 5 aydýr aradým birkez bile görüþemedim ilgili bayan ile.Genel kurulda þikayet edecem ceo ya bu durumu
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bir soru da þu;
Þirket yatýrýma baþlama ve üretime geçiþ tarihlerini ayrýca bildirecekti.
Þirket 21 Martta yatýrýma baþlandýðýna iliþkin bildirim yaptý. 40 Gün geçmesine raðmen üretime geçildiðine iliþkin bildirim henüz gelmedi.
Zaten üretime etkisini nitelik olarak bildirdiler ama nicelik olarak bir bilgi paylaþýlmadý. Yani daha kaliteli Avrupa standartlarýnda üretim yapýlacak ama ne miktarda üretim hedefleniyor bilemiyoruz.
Geçen sene 5 mayýsta genel kurul gündemi belirlenmiþ. Genel kurulda sanýrým birçok soru iþaretini gideririz. Temettü vermeyip sermayesini güçlendirmeye devam etmesi iyi olur bu yýlda.
Öte yanda VUK gelir tablosu açýklama son tarihi 14 Mayýs. VUK da geçen çeyrek gibi ciro görmemiz olumlu olur. 12 milyon üzeri ciro ve 3,5 milyon kar olumlu algýlarým.
Yatýrýmýn 40 günde tamamlanmasýný bir mühendis olarak zor buluyorum. 3. çeyrek baþýnda devreye girmesi bence bu yýl için oldukça iyi olur.
firmanýn ketumluðu ciddi anlamda can sýkýcý, yatýrým ile kastedileni geçen seneki genel kurul tutanaðýnda dedektif gibi okuyarak anlamaya çalýþýyoruz.
Geçen yýl temettü daðýtmayýp yatýrým yapacaklarýný söylemiþlerdi ama o da bu yýlýn 3. ayýna kadar sürdü.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
dün aldým, bugünde alacaðým
ytd
Dipten dönme çabasý var. Bakalým baþarabilecek mi?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
POLÝTEKNÝK METAL SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
Esas Sözleþme Tadili
Gönderim Tarihi:08.05.2018 17:35:21
Bildirim Tipi:ODA
Yýl:
Periyot:
Özet Bilgi
Esas Sözleþme Tadiline Spk Tarafýndan Uygun Görüþ Verilmesi
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleþme Tadili
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
19.04.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirket esas sözleþmesinin "Hesap Dönemi Bilanço ve Kar Zarar Hesaplarýnýn Düzenlenmesi" baþlýklý 16 nolu maddesinin tadili için uygun görüþ ve izinlerini almak üzere Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýldýðý, 19.04.2018 tarihinde duyurulmuþtu. Yapýlan baþvuru neticesinde SPK'dan uygun görüþ ve izin alýnmýþtýr.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarýz.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Yer Ýmleri