Bilanco ne zaman aciklaniyor
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman aciklaniyor
SM-J330F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarzýnýzý seviyorum Sn Jonathan.. Þirketimizin 1/2000'i size hayýrlý olsun, bu lotlarý toplarken bu kadar sýð bir tahtada aþaðý yönlü hareketi bozmamak da bir maharet sanýrým.
Bu soruya cevap vermenin vakti geldi mi acaba?Sn Miriel, ilgimi çektiði yönlerine biraz daha sonra deðinmek istiyorum. Önce bir bakayým, tahtadaki serüvenim burada kalacak mý, devam edecek mi.
Tahtanýn hareket etmemesi ile ilgili duruma...![]()
1/4500 ü de benim... 1/3500 olana kadar biriktirmeye devam edeceðim..
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha gayret 1/20 yi toplayan ortaklar pay defterine adini yazdirir...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
1/2000 çok küçük bir miktar bu þirket için.
Alacaðým fiyatý belirledikten sonra çok aç gözlü ya da tok gözlü olmam. Mesela, bir defasýnda 37 dolaylarýndaydý kaðýt. 37'lerde hangi kademeye yazarsam yazayým bir üstüme alýþ yazdýlar. Ben de tahta tatmin olsun diye tüm alýþlarýmý 38'e kadar çekip orada býraktým. O gün tahta satýþ aðýrlýklýydý. Sabah 10'dan akþam 4'e kadar tek fiyatta durdu tahta ve karþýladým satýþlarý. Benim alýþlarým tamamlanýnca, tahta aþaðý geldi. Böyle sýð tahtalarda mal almak istiyorsam, 1-2 lirayý gözetmiyorum. Sonra baktým ki kaðýt 33.50'lerde, bir o kadar daha aldým. Her defasýnda düþtükçe oranýmý 2'ye katlayarak giderim. Arkama bakmam. Önüme de bakmam.
Sorunuza gelince.. Vakti var, biraz daha zaman geçsin. Daha istediðimi alabilecek miyim belli deðil. Bakalým neler olacak![]()
...
Merhaba, bende fikrimi söylemek istiyorum bu konuda
toplam hisse sayýsý 3.750.000
fakat
dolaþýmda olan hisse sayýsý 700.000, doðru mu ?
Dolaþýmda ki hisseler üzerinden konuþursak takribi 2000 lot
700.000 / 2000 = 350
Her yatýrýmcýnýn bu oranda lot sahibi olduðunu farz edelim
Türkiyede ki 350 kiþiden biri desek yanlýþ olmaz sanýrým.
Buda çok büyük bir keyif.
Yüzde 80 i yabancý da .. yüzde 10 u piramitte.. yüzde 10 u ky de..yani 350.000 lotu bizde.. elinde 30.000 lotu olan bile olduðuna göre..1000 lot ve fazlasý elinde olan 100 kiþi ya vardýr ya yoktur...
Hisse toplu þu anda....iyi haberler arka arkaya gelse çabucak toparlar..o nedenle ben bu düþüþlerin alým fýrsatý olduðunu düþünüyorum.. aylýk alýma devam edeceðim..
Yer Ýmleri