Ufuk kardeþim, bu hisse de hala teknik beklenti içerisinde olman çok enteresan)) Selamlar.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ufuk kardeþim, bu hisse de hala teknik beklenti içerisinde olman çok enteresan)) Selamlar.
Ben yýlarca günlük al sat yaptým.. bu hisseyi uzun vadede aldým..Hala eski alýþkanlýklar nedeniyle teknik olarak ta bakýyorum.. günde 5 kez al sat yapan bir yapýdan böyle hacimsiz ve hareket alaný sýð bir hisseye geçmek pekte kolay olmadý benim için..o nedenle burada en çok yazan benim.. nirvanaya vardýracak bana ama eninde sonunda sabýrla beklemeyi öðretecek gibi.. bu ara alan birileri var ki yavaþ yavaþ ta olsa hareket ediyor.. bu kadar ketum ve yatýrýmcýsýný umursamayan kapalý kutu bir hisse bu seviyede iþlem gördüðüne göre herhalde iyi þeyler olacak beklentisi nedeniyledir.. diye umut ediyorum..
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insallah sevgili kardesim..Sabýrlý olan mutlaka kazanacaktir bu hissede...Tek kaygým ülke ekonomisinde olasý bir büyük olumsuzluk..O olursa sabýrlar tüketilir..Ama hersey yolunda giderse Poltk fazlasýyla da sevindirecektir bence de..Ama 10 bin 20 bin TL hacimle de olmaz bu iþler..Sirketin biraz sahip çýkmasý lazým..
Biri beni mala boðuyor. Bir bakayým dedim satmak isteyen var mý.. Aramýzdan mý acaba..
...
111222333 dostum, bir kademeleri alsam senden.. Þirketin 1/1000'ini cebimize koyalým. Cebimize koyduktan sonra elimizle cebimize pat pat vuralým, hoyratça mallar burada diyelim.
Ýkinci aþamada ise 1/500 için gözümüzü ufka dikelim. Bu zor zamanlarda tahtaya sahip çýkalým.
...
Yer Ýmleri