Bugun ne diye mal verdiler acaba
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun ne diye mal verdiler acaba
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar harbi bu isi bilmiyorlar.
Bu sirket 2019 da 25 Mio kar hedefliyorsa kapasiteyi de bu kadar artirdi ise bu temettuyu vermemesi gerekir bu faiz ortaminda.
Hammaddeyi kredi ile mi alacaklar bunlar?
Umarim almanlar son iki senede yaptiklari gibi bu temettuyu dusururler veya toptan kaldirirlar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bunlar nasýl denetim raporu göndermiþler. 01 Ocak -30 Eylül 2018 yazýyor. 30 eylüle kadar olan karý veriyor. yýllýk bilanço nerede?
Yatýrýmlara zaten geçen yýl ki karý ayýrmadýmý.. temettü vermedi.. geçen yýl.....hisseye biraz olumlu etkisi olsun...iptal olmasýn bu yýl ki kar daðýtýmý..biraz daha hisse alacaðýz..maliyet azaltmak için .. temettü emekliliði için akmasada damlasýn...25 milyon kar yazarsa hisse basi 6...7 ..tl verir ki hisse bu durumda bu fiyatlarda durmaz elbet...biriktirmeye devam...isterse 4 euro ya düþsün satmak yok...almaya devam..ytd degildir..
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine de biraz kâr daðýtsýn Cevahir... Burada paraya ihtiyacý olan garibanlar var... Bu yýl da genel kurulda temettü ödenmesi þeklinde oy kullanacaðým.
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
1000 lota tamamlayalim en azindan...12 sene aonra emekli olacagim...842 lotum var...emekli olana kadar temettulerle her sene 40 lot alabilsem..600 lot daha alýrým..kendimde her ay alip 3000 lota ulaþýp emeklilikte kira geliri alýyormuþ gibi deðerlendirmek istiyorum...Gariban da kazansýn...
ONEPLUS A5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün verdikçe dipleri süpürdüm. 33-33.50-33.80'lere kadar. Tahtada biri var bu kesin.
Caným sýkýlýyordu. Buraya geleyim dedim. Bir baktým sayfa dolusu yazý. Temettü de gelmiþ. Temettüye karþý deðilim. Versin. Ama ben malý yüklenemeden veriyor o kötü. Poltk alýcam diye sabahlarý Sarýyer börekçisinden börek yemeyi býrakmýþtým.
Alamanlarýn geçen seneki gibi iptal etme ihtimali var elbette. Bakalým ne olacak. Umarým yarýn çýkmaz tahta.
...
Yer Ýmleri