Kottan çýkamayacaðýný belirtiyor kottan hiç bir zaman çýkamamasý demek(sonradan düzeltme: kot derken senedin mevcut kottan a grubuna alýnmasý durumunu kastettim) hissenin derinlik kazanmayacaðý, büyük fonlar tarafýndan satýn alýnmayacaðý, yabancýlar ve büyük Türk yatýrýmcýlar tarafýndan pek raðbet görmeyeceði, derinleþemediði içinde ani ve keskin fiyat hareketlerine maruz kalabileceðinden yatýrýmcýya güven vermeyeceði dolayýsýyla da hissenin gelecekte çok ileri gidemeyeceðine delalet eder(büyük ihtimalle) ben bu þekilde algýlýyorum yanlýþým yoksa kot olayýný.
O nedenle dudu hocama tecrübesine güvenerek yanlýþ anlamayacaðýný bilerek sordum merak ettim. Saygýlarýmla.
Son düzenleme : Ekonomist2; 26-02-2019 saat: 00:51.
Hiçbir þey olmaz. Karlýlýk devam eder, yeni yatýrým da ciroya katký yaptýktan a grubu d grubu fark etmez. Dükkan çalýþsýn yeter, varsýn derinlik olmasýn.
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Kottan çýkma,Þirketin borsadan tamamen ayrýlmasý ve çaðrý fiyatýyla piyasada olan hisselerin þirket tarafýndan satýn alýnmasýný ifade eder....Sizin dediginiz grup deðiþtirme..B den A geçmesi veya C ye düþmesi..Sirketin faaliyetleri,karliligi,temettü verimi derinliðin artmasýnda belirleyici unsurlardýr..Yýlda 2 kez Bist tatafýndan degerlendirme yapýlýr diye biliyorum..Iþlem hacmi artmadý ve B de kaldý hisse diyelim bu süreçte..Hiç bir þey deðiþmez....Belki biraz daha bekletir...Aslolan þirketin iyi calýþmasi ve karliliginin sürdürülmesidir..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri