400 Kadar ben verdim arkadaþlar hakkýnýzý helal edin. Yanlýþ anlamayýn hepsini boþaltmadým elimde daha çok fazlasý var.
Olur ya aþaðý çekerlerse çakallarýn malýný alayým zevkle. Altýn kaldýraçlý da da biraz nakitim var, biliyorsunuz altýn ons sýçradý biraz.
Elim rahat olursa aþaðý çektiklerinde musallat olabilirim.
Küçük yatýrýmcýnýn malýný öyle aþaðýlardan toplamayýn kardeþim, çekin yukarý o da mutlu olsun siz de deðil mi yani. Zaten malýn tamamýna yakýný ellerinde, dileseler istedikleri fiyata baský ile karþýlaþmadan götürürler.
Oyun oynuyorlar resmen
Ne demek kardeşim istersen hepsini sat kim sana ne diyebilir, sanki pek ky kalmadı gibi kâğıtta ama playmaker in dediği gibi her kademede sıkıp suyunu çıkarana kadar toplamaya çalışıyorlar mal gelmeyince çiziyorlar yukarı bu arada ben hala canım sıkıldıkça alım tarafindayim az az da olsa farketmez en azından niyetim belli olsun, düşerse alttan biraz daha fazla alabilirim.
O büyük ihtimalle dediðiniz gibi ky dir .
Asýl alýcý A1 olduðunu düþünmüyorum.
Tabikii verebilirsin. Ýstersen tüm malýný da satabilirsin. Ancak, tüm malýný satacak olursanýz, tahtayý göçertmeden satarsan bizim için daha iyi olur tabiiiHatýrladýðým kadarýyla sizde de yüklü miktarda poltk var.
Poltk de daha önce söylediðim gibi, adamýn birisi geldi bizi masasýna oturttu. Önümüzde þu an itibari ile iki seçenek var. Ya artýk pas diyeceðiz çekileceðiz ya da oturmaya devam edeceðiz. Çünkü, bu saatten sonrasý macera filmi tadýndaMacera filmlerini sevdiðim içinde, kalmaya devam edeceðim. Filmin sonunu merak ediyorum...
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Aynen başka bir ky asıl alıcı değil, bu alislarin kısa vadeli olduğunu sanmıyorum, şirketin finansallari ilerledikçe daha hızlı alicaklar gibime geliyor, ama tek korkum tahta sığ olduğu için acımasızca tahtayı basmaları iyice millet kacissin diye, yoksa uzunda gideceğine inancım tam, ilginç, değerli ve özel bir şirket, lot sayısı da az ve herkes bekliyor, halen masadayiz bakalım bizleri neler bekliyor ...
Þirketin finansallarý iyileþince þiþen fklar olmasý gereken yerlere zaten düþecektir. Belki düþen fklara o zaman tepki vermeyebilir.. Onu ancak o zaman görürüz. Þimdiden birþey söylemek zor..
Eðer dediðiniz gibi, olur da acýmasýzca hisseyi basarlarsa, ben yine burada olurum gibi geliyor. Bu sefer daha çok alýrým![]()
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
OOO bu gece topýc çoþmuþ, herkes buraya gelmýþ yazmýþ![]()
Yer Ýmleri