Ben de merakla bekliyorum bu isin sonunu elimde de tek lot yok
Syg,
Ben de merakla bekliyorum bu isin sonunu elimde de tek lot yok
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Egeen de de böyle yorumlarý coook okumuþtuk... Merak güzeldir, candýr,heyecandýr... Ama sabýr . Yatýrýmcý olmak þartýyla... Sevgilerle
****"*Güler Yatýrým Holding A.Þ., faaliyetine ilk olarak menkul kýymet yatýrým ortaklýðý ile baþlamýþ olup, mevcut durum itibariyle sermaye piyasalarýnda faaliyet gösteren %89,80 oranýnda baðlý ortaklýðý A1 Capital Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla finans sektörü aðýrlýklý olarak faaliyetlerine devam etmektedir."
Sayýn @dudu böyle bir durum var A1 capital in alislari @real_ist in yakaladýðý gibi Güler yatirim holdinge olabilir mi
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O beyler ýyý akþamlar, bu topýc topýc olalý ,10 kýþýyý býr arada görmedý,þu an 10 kýþý bakýyor topýðe![]()
Þýmdý eðer A1 deký toplanan lotlar Güler yatýrým kendýne topluyorsa eðer ,dýðer ýþtýrakýnde olduðu gýbý en az yüzde 10 toplayacaktýr bu da
375000 lot eder son takaslarý býlmýyoruz ama, beným tahmýným þu an 150000 160000 arasýdýr ,yaný býr bu kadar daha toplamasý lazým
bana göre, bu lotu 30-80 arasý topladý býr bu kadar daa toplamasý ýçýnde en az 150 lýralara kadar toplamasý lazým gýbý duruyor.....
Valla üstad, bizim iþ artýk çýðrýndan çýkmaya baþladý.
Ne güzel böyle güzide þirketi bes mantýðýyla toplayacaktým.
Ancak, A1 denen þahsiyet geldi ve planýma çomak soktu..
Bu sebeble, esasen elimde de fazla lot yok..
Bizim durum, sizin þu güzel sözünüzü aklýma getiriyor..
" Borsa piþmanlýktýr."
Saygýlar
Batuhan
Bu görüþler yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarýmdýr
Yer Ýmleri