Borsa býr yatýrým aracýdýr týpký dýðerlerý gýbý(dövýz,altýn, gayrýmenkul ýhtýyaç fazlasý tabý, faýz,, bono, tahvýl vs .)ve fakat en rýsklýsýdýr ,býr kere
ýrerken borsaya en önce bunu býlerek gýreceksýn ,bu þýrket ve tahtasýna gelýnce ,çok özel ürün gamý olan, nadýde býr þýrket ,Convetyanýn dunya ülkelerýndeký satýþ baðlantýlarýyla ve yaptýðý yatýrýmlarla çok büyük býr büyüme potansýyelý taþýyan býr þýrket býr kere buna ýnanacaksýn eðer buna ýnanmýyorsan zaten bu fýyata gelmýþ, çok karda olduðun býr kaðýdý taþýman anlamsýz olur ,þýmdý kaðýdýn yatýrýmlardan sonraký, herkezýn ýyý býlanço bekledýðý býlanço berbat geldý ve kaðýt normal olarak 30a kadar saldý kendýný ve ne olduysa orda oldu A1 oralardan ve buralara kadar topladý o býlançoya raðmen 2. býlanço durumun düzeldýðýný göstersede býzým bekledýðýmýz ýhraçat patlamasýnýn olmadýðýný býze gösterdý, fakat bu durum A1 deký yatýrýmcýlarýn umurunda býle olmadý
toplamaya devam ettýler kým ne derse desýn beným ýnancým odurký bu alanlar þýrketýn durumu ýle pozýtýf anlamda buyuk býr elýþmenýn olacaðýný býlýyorlar, ya býzýmde bekledýðýmýz ýhracat patlamasý olacak yada patentlý ürünlerle ýlgýlý þýrkete deðer katacak býr gelýþme olacak,veyaut hýçbýrýmýzýn aklýna gelmeyen býr baþka þey , unutmayýn tahtadaký bu fýyat mevcut duruma göre çok çok pahalý
buralardan alýp bu rýske gýrýlýrmý , açýkcasý ben gýrmezdým, ama beným ortalamam 40 lýra ,kardan zararý göze alýp ,bu ýþ nerede býtecek görmek ýstýyorum ve herkezde caný ne ýstýyorsa onu yapsýn,ben dahýl kýmseyý dýnlemesýn

Yer Ýmleri