Arazisi bile kendisine ait deðil. Evet, deðerli bir þirket ama 2023 yýllarýna kadar 400 milyon tl piyasa deðerini hak edemez. O yýllarda usd zaten 10 tl civarý olabilir.
Üst fiyatlardan 2/3 aðýrlýk azaltmýþtým, ama geri kalan 1/3'e kýyamamýþtým. Elbette hata olduðunu biliyordum. Burada da söyledim ama kýyamadým iþte. Þimdi veriyorlar aþaðý.
Dikkat çekeceðim husus, bu tür spekülatif tahtalarda kaðýt 1'e 3-4 oranýnda primlenirken çok daha yukarýlarý hedef gösteren birçok insan çýkar ortaya. Hem insanlar satmasýn, hem de alsýn isterler. Bunlara karþý dikkatli olun. Burada þu veya bu kiþiyi kast ederek bunu söylemiyorum.
Kendi adýma söyleyebilirim, 90'lardan satmamam büyük hataydý. Belki 2 yýl sonra görecek orayý bir daha.
Bu fiyatlardan temeli olan bir kaðýt deðil, olay tamamen spekülatif. Þimdi ekran kapama zamaný. Tahtaya bakmamalý. 90'lar pahalýydý evet, ancak benim için en kötü senaryoda da 30-40 tl altý pek mümkün deðil. Zanným bu aralýkta salýnacaktýr.

Alýntý yaparak yanýtla

), bunlarda yandaþ Ky; Batuhan (hedefi yok), doðruhisse (zamaný çok), hayri (eskilerin temsilcisi), hafif jonathan (kendisini hafifletmeyi baþarmýþ eski aðýr siklet dövüþcüsü
)
Yer Ýmleri