Sn birseybilmez yazýlarýnýzý diktle okuyorum ama tahta basibos býrakýlmýþ durumda...öyle zamanlar oluyor ki 1000 lot ile tabana gidecek þekilde yani, tahta yapýcý gerekiyor bunun baþýna , söyle 5 bin lot alsan %5 rht gider.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
C grubu þirketlerin zaten piyasa yapýcýsý olmak zorunda var zaten MEKSA YATIRIM.bu tahtada günlük al-sat veya kýsa vadede aþaðýdan alayým yukardan vereyim olayý olmuyor.Alanlar SATMIYOR.Özellikle son 3-4 aydýr alanlar.O yüzden satýþ kýsmý azaldý eskiye nazaran.Alýþ kýsmý zaten boþtu.çünkü herkes yani türkiye'de KY yatýrýmcýsý hep giden kaðýda girer.hemen köþe dönme peþindedir.ama bir türlüde dönemez yani sabýrsýzdýr.O yüzden bu tahtanýn alýcýsý eksikliði var.tek sorun O....O yüzden bu tahtada mal alan kýsa vadeli olmuyor uzun vadede þirketin büyümesine veya hikayesine oynayan kiþiler alýyor.Onlarda zaten aldýklarýnda satmýyorlar.O yüzden sizinde dediðiniz gibi 5000 lotla %10 yukarý gidebiliyor.
çarþamba günü temettü günü.hesaplara cuma gececek.
Poltk sektöründe global bir oyuncu tarafýndan satýn alýndý. Çok güçlü bir know-how sahibiyken hem bu alanda hem de uluslararasý pazarlara mal satabilmede devler ligine adým attý. Coventya gelir gelmez kapasite ve verimlilik artýþýna yönelik yatýrýmlara baþladý ve yakýn zamanda da bitirdi. Fabrikada yatýrým anlamýnda yapýlacak tek þey raf inþasý kaldý. Poltk yatýrýmcýlarý aldýklarý paylarý tutma konusunda çok baþarýlý... Sadece mali tablolardaki benzerlikle olacak iþ deðil...
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
sayýn mensuk görüþlerinize saygý duyuyorum.poltk þirketini iyi tanýyorsunuz. Yalnýz ozrdn'de þirketi heralde fazla tanýmýyorsunuz?þuan dilovasýndaki yani yeni fabrikadaki makinasý dünyada 2 veya 3 tane var.bir tanesi ozrdn de bakýn türkiye veya avrupa demiyorum.dünyada bir iki firmadan bir tanesi.yine bu sektörde olanlara sor?veya þirkete git sor?balonlu ambalaj veya airbed cam kavanoz koruyucu ve daha pekçok üründe dünyada ilk ürün geliþme ve yenilikte herkesin takip ettiði þirket.yani poltk gibi yabancý almadý ama yabancýlarýn bile bu sektörde takip ettiði þirket.haa þuan çok kiþi tarafýndan bilinmiyor ama ilerde çok duyacaðýz.bu arada hakettiði fiyatýda uzun vade de görecektir.su akar yolunu bulur.ytd.ytd.
Gedza gibi ozrdn de takibimde, ama genel kuruluna hiç gitmedim, fabrikayý gezmedim. Benim rutin taramalarýmda ara sýra listeme düþüyor bu ikisi de... Bildiðim kadarýyla ülkemizin Plastik sektörü Avrupa'da Almanya'dan sonra ikinci, dünyada da ilk beþin içinde... Elbette bahsettiðiniz gibi ozerden plastiði sizin kadar iyi bilmiyorum. Ben tercihimi poltk'dan yana yaptým... Ne de olsa sermayemiz sýnýrlý... Bu arada bu piyasada kâr etmiþse kesinlikle yabana atýlamayacak bir baþarýdýr.
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Yer Ýmleri