Ben hiç çalýþmadým Özerden'i geçen yýl ayný çeyreðine göre hasýlat ve efk artýþý enflasyonun üzerinde midir?
Venus E2 Plus Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hiç çalýþmadým Özerden'i geçen yýl ayný çeyreðine göre hasýlat ve efk artýþý enflasyonun üzerinde midir?
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
özerden plastik tarihinde hiç zarar etmemiþ.ha bu bundan sonrada zarar etmeyecek anlamýna gelmez ama.iþ yaptýðý sektörde öncü firma.yurtdýþýna satýþlarý her gecen sene artýran bir þirket.her sene bedelsiz ve temettü verir.
Diðer sorunuza satýþlarý eflasyon oranýna yakýn arttý.ama esas faaliyet karý eflasyon oranýnda artmadý.geçen sene maliyeti etkiyene faktör mamul üretiminde girdi fiyatlarýnýn düþük kalmasý .kulladýðý malzemeleri stoðunda vardý.þimdi onlar bitti yeni maliyetler biraz yukarda o yüzden olumsuz etkileniyor.ama yinede karda ve ayný zamanda bu kötü iç piyasada tek eleman artýran firma.her bilanço döneminde bakýn faaliyet raporuna eleman sayýsý artar.buda iyi iþ yaptýðýnýn kanýtý.ytd.ytd.
Ýnþaat ve otomotiv daralmýþken satýþ artýþý varsa özellikli ürün gamý özellikli olmayanlara göre yüksek demektir. Alýcý gözüyle bakalým o zaman... Cevaplar için teþekkürler...
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Hak Kullanýmý
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Ýlgili Þirketler
OZRDN, VESBE
15.05.2019 tarihinden itibaren hak kullanýmý iþlemleri nedeniyle ilgili haklarý kullanýlmýþ olarak iþlem görecek paylarýn listesi aþaðýdadýr.
Kar Payý Ödemesi
Pay Adý
Pay Kodu
1 TL Nominal deðerli paya BRÜT (TL)
1 TL Nominal deðerli paya NET (TL)
Açýklama
OZERDEN PLASTIK
OZRDN
0,0751445
0,0638728
VESTEL BEYAZ ESYA
VESBE
2,9833062
2,5358102
OZRDN.E Pay Baþýna Brüt Temettü: 0,0751445 TL Teorik Fiyat: 2,935 TL (Teorik fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr)
Bu islem hacmi ,bu hareket ,hayýrdýr bý haber mý var ?
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3/5 bin, 20/30 binlik hacimlere alisigiz biz ,500 binlik hacim görünce dedim noluyor
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri