300 lottan fazla girince vermiyorlar gibi.. Denedim.. 100 er lotluk isteklere aynen.. Mutluluðu tabana yaymak bu olsa gerek...![]()
300 lottan fazla girince vermiyorlar gibi.. Denedim.. 100 er lotluk isteklere aynen.. Mutluluðu tabana yaymak bu olsa gerek...![]()
Bugün,09/10/12 kadamesindeki her kim ise ,kaðýt zarardaa ama isteyen versin alýyorum diyordu resmen ,kalýn lotlari koymuþ ... Hacimde kendi çapýnda arttý biraz...
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim gibi ky bu hisse de çarpýldýk hele ki son düzenlemeye günlük iþlem durumuna göre kýsa,orta vade hiç bir þey olmaz zaten pazarlama yapan çapsýz 2021 diyordu yazýlarýnda birde sonradan öðrendiðimiz tezgah iki ortak kira bedeli karýn yarýsýný cebe indiriyormuþ bu saatten sonra çokta bir þey beklemenin bir hesabý yok kalýn saðlýcakla buda bur da son yazým ben zararýna hiç hisse vermem bekleyeceðim elbet düzelir yapacak bir þey yok birilerinin insafýna kadýk
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
burada bahsettiðin 2021 yýlýna kadar burdayým deyen benim.ben hayatda pazarlamacý olmadým.olmamda.ömrüm olursa 2021 de de bu hisse senedi olacak ömrüm olursa.Ýnsanlara kulup takmak kolay.ben kimseye al veya sat demem.sadece þirketle ilgili düþüncelerimi paylaþýrým.ve hala portföyümde de duruyor kaðýtlarým.kaçmýþ göçmüþte deðilim.demek ki þunu anladým.hiçbir yerde görüþ düþünce paylaþmayacaksýn onu anladým.
Birbirimizi eleþtirmek yerine þirkete odaklansak? Görünüm nasýl sizce? Sene sonunda 3 milyon zarar kapanýr mý? Seneye bedelsiz veya temettü verir mi? En azýndan karlý bir þirket profiline geri dönüþ yapar mý? Gerçekten ürünleri iyi mi? Satýþlar yeterli mi? Vb. [emoji848]
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Hem acemi hem amatörce yazýlmýþ yazýlarýma yatýrým maksadýyla itibar etmeyiniz.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
ben bundan sonra bir görüþ belirtmem.nasýl belirteceksin ki.yarýn yine biri çýkar ..pazarlamacý der..(pazarlamacý kiþi fiyat verir.örnek þu fiyata gelcek.gitcek der.bu hisseyi ALIN der.ben hiçbir yazýmda bu hisseyi ALIN veya SATIN demedim.veya fiyat vermedim.kimse etkilenmesin diye rumuzumda ''birþeybilmez '' daha ne diyeyim.
Yeni okuduðum bir þeyi paylaþmak isterim: "Ad homini" kiþiye özel gibi manaya gelir. Tartýþmalarda (discussion veya eskilerin tabiriyle münazaradan bahsediyorum) önermesini savunacak argüman bulamayanlar bu yönteme sýðýnýr. Zira söyleyecek sözleri kalmamýþtýr, kiþileri yaftalayarak, karalayarak sözlerinin tesirini kýrmaya çalýþýrlar. Sayýn birþey bilmez, burada benim gibi çok þey bildiðinizi bilen ve sizi ciddiyetle takip edenler olduðundan eminim. Þirketi çok iyi tanýyorsunuz ve çok nadir denk geldiðim isabetli öngörüleriniz oldu. Yazýlarýnýza devam etmenizi caný gönülden isterim, tabii ki karar sizin...
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
kiþiye özel deðil kiþiye yönelik olacaktý. Cepten yazdýðýmdan olsa gerek düzeltemedim
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Yer Ýmleri